Bella Kirppis, Helsinki - logo

Bella Kirppis

Kuortaneenkatu 4, 00510, Helsinki ​

Rated 4,0 out of 5
91 arvostelua
  • Kirpputori
  • Itsepalvelu
  • Myyntipalvelu
Bella Kirppis, Helsinki - logo

Bella Kirppis

Kuortaneenkatu 4, 00510, Helsinki ​

Rated 4,0 out of 5
91 arvostelua

Arvostelut

4,0
Rated 4,0 out of 5
Yhteensä 91 arvostelua
5 tähteä47%
4 tähteä29%
3 tähteä10%
2 tähteä10%
1 tähteä4%

Kokemus 2vko myyntiviikosta

Rated 4,0 out of 5
05/12/2023

Myynti sujui yllättävän melko hyvin. Minulla oli suuri osa kesävaatteita, jotka ei mennyt kaupoiksi. Enimmäkseen syksytakit ja neuleet sain myytyä. Huomasin, että parempi myydä kaudelle sopivia vaatteita ja tuon sitten kesävaatteet myytäväksi lähempänä kesää. Ainoa harmi voin sanoa, että omia vaatteita hävisi omalta paikalta. Ihmiset nappaa tavarat ja jättää toiseen paikkaan tai sitten on varastetaan, kun en kaikkiin laittanut hälytysnappeja.

Avatar for Ansku
Ansku

Bella on ihan ässä

Rated 5,0 out of 5
05/12/2023

Olen ottanut heiltä vain täyden palvelun vuokria ja jokaisen kerran jälkeen olo on, kuin lottovoittajalla, ilman niitä miljoonia.

Vaikka aluksi tuntuu kulut ovat melkoiset, ammattilaiset osaavat hinnoitella tuotteet oikein niin, että kauppa käy.

Nytkin vain 1 päivänä ei tullut myyntiä ja kyseisenä päivänä satoi hyvin paljon lunta. Kaikki yhteydenkäynti sujuu mutkattomasti ja tilitys tulee nopeasti. Tällä kertaa rahat riitti hammaslääkärin laskuun.

Arvosana paikalle ihan täysi 10+.

Avatar for Heli
Heli

Siisti kirppis jossa kauppa käy!

Rated 5,0 out of 5
04/12/2023

Minulla oli viikon myyntijakso (itsepalvelu) marraskuussa. Kauppa kävi mukavasti joskin yllätys oli se, että arkipäivät olivat vilkkaampia kuin viikonloppu, jolloin tavara liikkui heikommin. Hylly ja rekki ovat tilavat ja tuotteet saa mukavasti esille. Tuottokin oli oikein mainio. Hinnoittelu kannattaa tehdä maltilla, niin tavara kyllä liikkuu. Ainut harmituksen aihe oli muutamat kadonneet tavarat jotka eivät etsinnöistä huolimatta löytyneet muiltakaan pöydiltä. Henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta, siitä tuli hyvä mieli. Suosittelen Bellaa oman kokemukseni perusteella. Ps. Tein itsekin löytöjä 😊

Avatar for Carita Piippo
Carita Piippo

Toimiva kirppis

Rated 4,0 out of 5
04/12/2023

Olin kolmannen kerran Bellassa, ja kokemukset ovat olleet pääosin hyviä. Tavarat pääsee tuomaan ja hakemaan pois hyvin, koska maksutonta parkkitilaa on pihalla riittävästi. Vieraita tavaroita on tullut myyntipisteeseeni, ja jonkin verran tavaraa on hävinnyt lopullisesti, mutta minulla ei ollut myynnissä mitään huippuarvokasta.

On-line myynnin seuranta on hieno juttu. Itselläni on ollut myynnissä vain vähän vaatetavaraa. Siksi toivoisin, että olisi myös sellaisia myyntiosastoja, joissa olisi pelkkiä hyllyjä ilman vaaterekkiä. Omaa osastoa on syytä käydä järjestämässä ja valvomassa ainakin parin päivän välein, mutta tämä koskee kaikkia itsepalvelukirppiksiä.

Myyjän näkökulmasta Bella toimii hyvin ja tilitykset tulevat sujuvasti pankkitilille. Asiakkaita on ollut nähdäkseni paljon, ja myyntiartikkeleista on mennyt kaupaksi noin 30%. Yllättävät esineet tekevät kauppansa, ja helposti meneviksi luulemiani tavaroita on jäänyt hyllyyn. Rahallinen tulos ei ole ollut suuri mutta kuitenkin kohtalainen: voittoa on tullut keskimäärin 65€/10 pv jakso.

Avatar for Markku Yli-Halla
Markku Yli-Halla

Tosi hyvä perinteinen kirppari

Rated 5,0 out of 5
04/12/2023

Siivouspalvelu toimi hienosti, kirpputori ylipäätään tosi siisti ja selkeä. Tällaista kirpputoria olen kaivannut Helsinkiin. Tavaraakin meni kaupaksi enemmän kuin ennalta arvelinkaan! 🙂

Avatar for Sofia
Sofia

Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Meillä on käytössä Kirppari-Kalle

Osoite: Kuortaneenkatu 4, 00510, Helsinki ​

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16


Hinnasto

Itsepalvelu
Pöytävuokra 39,90 € / 1 vko (7 pv) + 7 % myyntiprovisio

Täyspalvelu
30 € / 2 vko + 50 % myyntiprovisio


Yrityksen kuvaus

  • Kirpputori
  • Itsepalvelu
  • Myyntipalvelu

Bella Kirppis Vallilassa tarjoaa tilavat myyntipöydät, lasten leikkialueen, kahvilan ja ilmaisen parkkipaikan. Täältä löydät sekä itsepalvelu- että täyspalvelumyynnin.

Tämä perinteikäs kirpputori toimii nyt uusissa, avarissa ja siisteissä tiloissa Vallilassa, tarjoten asiakkailleen mahdollisuuden tehdä uusia löytöjä tai päästä eroon vanhoista tavaroistaan. Asiakkaat voivat valita itsepalvelun, jossa he hoitavat myynnin itse, tai täyspalvelun, jossa me hoidamme kaiken myynnin puolestasi.

Lisäksi tarjoamme upeissa uusissa tiloissamme laajan valikoiman tilavia myyntipöytiä ja -rekkejä, hauskan lasten leikkipaikan sekä viihtyisän kahvilan rentoutumista varten. Bella Kirppiksen sijainti Vallilan Kuortaneenkadulla hyvien kulkuyhteyksien päässä mahdollistaa helpon saavutettavuuden koko pääkaupunkiseudulta. Varaa oma myyntipöytäsi nyt tai tule vain tutustumaan!