SPR Soppi Kierrätysputiikki

SPR Soppi kierrätysputiikki

Tiiriönsuontie 2, 13130 Hämeenlinna

Rated 4,5 out of 5
2 arvostelua
  • Secondhand-myymälä
  • Lahjoitukset
SPR Soppi Kierrätysputiikki

SPR Soppi kierrätysputiikki

Tiiriönsuontie 2, 13130 Hämeenlinna

Rated 4,5 out of 5
2 arvostelua

Arvostelut

4,5
Rated 4,5 out of 5
Yhteensä 2 arvostelua
5 tähteä50%
4 tähteä50%
3 tähteä0%
2 tähteä0%
1 tähteä0%

Paljon kaikkea

Rated 5,0 out of 5
17/08/2023

Tuotteet on hinnoiteltu järkevästi ja palvelu on ystävällistä. Pääsee myös itse eroon turhista tavaroista viemällä tuonne.

Avatar for H
H

Täältä löytyy edullisesti vaikka mitä

Rated 4,0 out of 5
20/07/2023

Tila on melko pieni mutta sinne mahtuu paljon aarteita. Useimmiten tulen itse ostaneeksi kirjoja (lasten ja aikuisten), astioita, laukkuja ja palapelejä. Myös huonekaluja ja vaatteita löytyy. Palvelu on aina ystävällistä

Avatar for Annina
Annina

Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite: Tiiriönsuontie 2, 13130 Hämeenlinna

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ma-pe: 10-18
La: 10-15
Su: suljettu


Hinnasto


Yrityksen kuvaus

  • Secondhand-myymälä
  • Lahjoitukset

Soppi on Punaisen Ristin Hämeen ja Varsinais-Suomen piirien yhteinen kiertotalouteen nojaava kierrätysputiikki Hämeenlinnassa Tiiriössä, Powerin ja Euronicsin välissä. Lahjoituksina vastaanotetaan puhtaita ja ehjiä vaatteita, kodintekstiileitä, astioita ja kodin sisustustuotteita sekä käyttökelpoisia urheiluvälinetä ja huonekaluja.

Soppi tarjoaa asiakkaille löytämisen riemun lisäksi laajan valikoiman tuotteita, joita ostamalla ja lahjoittamalla osallistuu hyvän tekemiseen. Ammattitaidolla lajiteltu ja esille laitettu lahjoitustavara saa arvoisensa uusiokäytön. Koko lahjoituksen ketju on näkyvissä asiakkaille.

Soppi etsii aktiivisesti kumppaneita kiertotalousmaailmasta, yhteisöistä, yrityksistä ja toimijoista, joille kierrätys on tärkeä osa toimintaa.

Soppi on piirien varainhankintaa ja varoja käytetään esimerkiksi piirien auttamisvalmiuden parantamiseen eli vapaaehtoistoiminnan tukemiseen.

Soppi Ylen uutisissa >>