Suutarilan Kirppis, Helsinki - logo

Suutarilan Kirppis

Henrik Forsiuksen tie 39, 00750 Helsinki

Rated 3,5 out of 5
4 arvostelua
  • Kirpputori
  • Itsepalvelu
Suutarilan Kirppis, Helsinki - logo

Suutarilan Kirppis

Henrik Forsiuksen tie 39, 00750 Helsinki

Rated 3,5 out of 5
4 arvostelua

Arvostelut

3,5
Rated 3,5 out of 5
Yhteensä 4 arvostelua
5 tähteä50%
4 tähteä0%
3 tähteä0%
2 tähteä50%
1 tähteä0%

Asiakas palvelu huono ja käytävät ahtaat

Rated 2,0 out of 5
18/11/2023

Kirpparin ensimmäiset välit jostakin syystä kapeammat, kun perimmäiset. Ahdasta ohittaa ostoskärryjen kanssa ja puhumatta lastenvaunujen kanssa. Ensimmäiset rivit ovat yleensä ne parhaimmat, missä on myyjien pöydät ja perimmissä hyllyissä on kirpparin omaa tavaraa.

Pöydät ovat myymälä hyllyjä, joissa on erilaisia moduuleja. Pöytien kesken ne vaihtelevat ja välillä ei ole riittänyt vaatteille sopivaa tanko moduulia, johon saa vaatteet roikkumaan. Tasapuolisuuden nimissä ikävää, että pöytien varustus vaihtelee moduulien saatavuuden mukaan.

Aluksi kirppari oli siisti ja hajuton, mutta nyt vuosien aikana tullut sekavammaksi. Yleisesti siisti, mutta petrattavaa olisi vielä saada luotua ilmeestä freesimmän. Ylimääräiset kamat, jotka seisovat vuodesta toiseen pois ja ennemmän avaruutta aulaan ja hyllyjen väleihin. Lisäksi pitkä vaaterekki on aina liian täynnä, ettei sitä huvita tutkia läpi.

Sijainti, tilat ja parkki paikka erinomainen, mutta myyn mielummin tavarani toisella kirpparilla. Asiakas palvelu ollut suurimmaksi osaksi huonoa, mutta välillä hyvääkin.

Avatar for Laura.L
Laura.L

Kotoisa, kiva kirppari

Rated 5,0 out of 5
06/11/2023

Olen käynyt paljon sekä ostajana että myyjänä, mielestäni on kiva ja tilava kirppari. Aina olen tehnyt hyviä löytöjä! Tykkään siitä että esim. Lasten ulkovaatteita saa viedä muutaman ulkovaateosastolle, naisten mekot ja takit niille varattuun yhteiseen rekkiin jne.

Itselleni ei ole osunut kohdalle töykeää eikä epäystävällistä palvelua, harmi toki jos tälläinen kokemus ihmisillä on :(.

Avatar for Asta K
Asta K

Huono asiakaspalvelu

Rated 2,0 out of 5
21/10/2023

Kirppis perus ok, mutta asiakaspalvelu huonoa ja epäystävällistä.

Avatar for Sami
Sami

Mukava lähikirppis

Rated 5,0 out of 5
26/09/2023

Useiden vuosien käyntikokemuksella sanoisin, että täällä on oikein hyvä tarjonta erityisesti lasten vaatteita ja tarvikkeita. Löydän täältä lähestulkoon aina tarvitsemani tavarat, mikä helpottaa elämää. Myyjät ovat mukavia ja pieni kahvilapuoli ja leikkitila ovat auttaneet lapsen kanssa liikkeellä ollessa.

Avatar for S
S

Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Meillä on käytössä Kirppari-Kalle

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite: Henrik Forsiuksen tie 39, 00750 Helsinki

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ma-Pe: 10-18
La-Su: 10-16


Hinnasto

Itsepalvelu:
1 vko / 35 € + 5 % myyntiprovisio


Yrityksen kuvaus

  • Kirpputori
  • Itsepalvelu

Suutarilan Kirppis on 960m2 tiloissa sijaitseva valoisa Kirpputori Helsingin Suutarilassa. Palvelutason ylläpitäminen ja sen jatkuva kehittäminen on meille tärkeää, joten jaathan meille kokemuksesi! Kehitysehdotukset ovat meille myös tärkeitä, sillä liiketoimintamme peruspilari on palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja olla alansa paras.

Pihassamme on 54 autopaikkaa, ruuhka-aikoina nämä eivät aina riitä, joten olemme (ParkkiPaten kanssa) rajanneet pysäköontiaikaa yhteen tuntiin. Tien päässä on urheilukenttä josta löytyy lisää pysäköintipaikkoja.
Talon päähän saapuu HKL bussit
Puistolan juna-asemalta meille kävelee n.5 minuuttia.

Katso myös nämä kirpparit