Viadia-tori Kuopio

ViaDia-tori Järvenpää

Valimokuja 1, 04410 Järvenpää

Ei vielä arvosteluita
  • Secondhand-myymälä
  • Lahjoitukset
Viadia-tori Kuopio

ViaDia-tori Järvenpää

Valimokuja 1, 04410 Järvenpää

Ei vielä arvosteluita

Arvostelut

Tällä paikalla ei ole vielä arvioita. Kirjoita arvio nyt ja ole ensimmäinen arvostelija.


Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite: Valimokuja 1, 04410 Järvenpää

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ma-Pe: 10-18
La-Su: 10-15


Hinnasto


Yrityksen kuvaus

  • Secondhand-myymälä
  • Lahjoitukset

ViaDia-torit tarjoavat turvallisen ympäristön työelämän taitojen oppimiseen. Tarjoamme kuntouttavaa ja kannustavaa työtoimintaa sekä työharjoittelu- ja työkokeilupaikkoja kannustavassa ilmapiirissä, jossa kaikki ovat yhtä arvokkaita ja jossa on tilaa erilaisuudelle ja yhdenvertaisuudelle.

ViaDia-torit ovat kierrätystavaratoreja. ViaDia-toreilla tarjotaan valmennusjaksoja työelämään ensimmäistä kertaa pyrkiville tai työelämään palaaville nuorille, työttömille ja maahanmuuttajille. Usein ViaDia-torille tullaan esimerkiksi työkokeiluun tai työharjoitteluun, joiden aikana on mahdollisuus löytää omia vahvuuksia ja saada kokemusta niin tiimissä toimimisesta kuin asiakaspalvelutyöstä sekä vastuunkannosta.