Kirpputori Bueno Tampere

Kirpputori Bueno

Itsenäisyydenkatu 13, 33500 Tampere

Rated 3,5 out of 5
6 arvostelua
  • Kirpputori
  • Itsepalvelu
  • Myyntipalvelu
Kirpputori Bueno Tampere

Kirpputori Bueno

Itsenäisyydenkatu 13, 33500 Tampere

Rated 3,5 out of 5
6 arvostelua

Arvostelut

3,5
Rated 3,5 out of 5
Yhteensä 6 arvostelua
5 tähteä50%
4 tähteä17%
3 tähteä0%
2 tähteä0%
1 tähteä33%

Epärehellistä toimintaa ja tylyä asiakaspalvelua

Rated 1,0 out of 5
17/10/2023

Todella surkeaa asiakaspalvelua ja ihan räikeää kusettamisesta!

Olin tulossa tyhjentämään myyntijakson lopussa rekkiäni. Sopimusehdoissa lukee, että klo 17 mennessä tulee olla tyhjennetty. Olin kirppiksellä puhelimeni kellon mukaan klo 16.57. Olin laskenut että saadaan alle minuutissa napattua vaatteet rekiltä syliimme ja voidaan sitten mennä sivuun ne pakkamaan. Tuossa 3 minuutissa olisin tyttäreni kanssa siis helposti saanut rekin tyhjennettyä.

Ihmetyksekseni, henkilökunta oli kuitenkin jo tyhjentänyt rekkini (ennen klo 17) ja kassalla selvisi, että tämä maksoi minulle 20€ sakkoa. Sanoin olleeni paikalla ennen klo 17 niin kuin olin, mutta he väittivät vain että olin klo 17 jälkeen. Omin silmin näin, että rekki oltiin tyhjennetty ennen klo 17 koska olin siellä paikalla, jolloin olisin myös nähnyt jos he olisivat alkaneet tyhjentämään rekkiä tasan klo 17 tai vähän tätä ennen. Eli todellisuudessa he olivat tyhjentäneet rekin vähintään 5 min sovittua aiemmin. Näin räikeään kusetukseen en oo aiemmin törmännyt, ja kyllä, meni tunteisiin. 20€ on itelle pikkusumma, mutta valehtelua ja epärehellisyyttä en siedä.

Olkaahan siis tarkkana, että olette tyhjentämässä reikkiänne todellakin ajoissa, koska he eivät noudata omia sopimusehtojaan ja voivat silti viedä sinulta mielivaltaisesti rahaa. Ja ilmeisesti tällä kirppiksellä asiakas ei ole aina oikeassa😘

Avatar for Kiira
Kiira

Top 3 kärki – kirppis Treellä

Rated 5,0 out of 5
19/08/2023

Siistit tilat, paljon sovituskoppeja ja rekeistä on helppo selata vaatteita. Kirpparikalle -sovellus plussaa!

Avatar for Vilve
Vilve

Huonot aukioloajat, en suosittele

Rated 1,0 out of 5
07/06/2023

Huonot aukioloajat. Menee arkisin kiinni liian aikaisin, ei toimistoaikaan työssäkäyvät ehdi töiden jälkeen enää sinne. Lauantaisinkin todella lyhyt aukioloaika, vaikka asiakkaita varmasti riittäisi pidemmäksikin aikaa. Sunnuntaisin kiinni – ei mitään järkeä!

En tiedä johtuuko huonoista aukioloajoista vai mistä, mutta myyntiä ei juuri tule. Vaikka yrittää myydä uudehkoa ja siistiä naisten vaatetta todella kohtuulliseen hintaan, niin ei mene millään kaupaksi.

En suosittele. En asiakkaana enkä myyjänä.

Avatar for Elina
Elina

Aikuisten kirppari

Rated 5,0 out of 5
24/05/2023

Löytyy yleensä aina jotain ostettavaa kun siellä käy. Siisti kirpputori ja todella ystävällistä palvelua saa. Kivasti uudistettu että pääsee sovittamaan helposti.

Avatar for Katri Saari
Katri Saari

Aikuisten vaatetta

Rated 5,0 out of 5
23/05/2023

Paras. Ei lastenvaatteita pöydät täynnä.

Avatar for Johanna
Johanna

Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Meillä on käytössä Kirppari-Kalle

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite: Itsenäisyydenkatu 13, 33500 Tampere

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ma-to: 11–18
Pe-la: 10–16
Su: suljettu


Hinnasto

Rekki
38 € / 6 päivää
72 € / 12 päivää
Kaveripaikka +3€ / 6 päivää

Pöytä
20 € / 6 päivää
38 € / 12 päivää
Kaveripaikka +3€ / 6 päivää

All inclusive (täyspalvelu)
alk. 25 € + 50 % myyntiprovisio / 7 päivää
Tarkemmat hinnastot nettisivuilla


Yrityksen kuvaus

  • Kirpputori
  • Itsepalvelu
  • Myyntipalvelu

Kirpputori Bueno on moderni ja siisti itsepalvelukirpputori Tampereen Tammelassa, aivan keskustan läheisyydessä. Valikoimamme on keskittynyt aikuisten vaatteisiin ja asusteisiin.

Bueno on syntynyt intohimosta uudistaa kirpputorikulttuuria. Haluamme näyttää, että sana ”kirpputori” on muodikas, raikas ja sen käyttäminen aiheuttaa enemmän iloa, hyväksyntää ja tietoisuutta omista valinnoista, kuin mitään muuta.

Tiloissamme on myös sovitushuone, josta löytyy 5 sovituskoppia. Sovitushuone on avoinna ma – to 12.00 – 17.45 ja pe – la 11.00 – 15.45. Aamun ensimmäisinä tunteina käytössä on yksi sovitus, ja sovitukset sulkeutuvat 15 minuutia ennen myymälän sulkemista. Sovitettavia tuotteita valvoo aina henkilökunnan jäsen ja sovitukseen voi viedä kerrallaan 6 tuotetta.