nainen tekee töitä

Vahvista yrityksesi tiedot ilmaiseksi

  • Parempi näkyvyys Kirpputorit24-palvelussa
  • Kerää enemmän arvosteluja
  • Vahvista kävijöiden luottamusta

Tee vahvistus alla olevien ohjeiden mukaan ja liity vahvistettujen yritysten joukkoon.

Haluamme, että yrityksesi huomataan

Nyt voit vahvistaa yrityksesi tiedot Kirpputorit24-palvelussa ilmaiseksi. Vahvistetut yritykset erottaa listauksessa ja profiilisivuilla VerifiedYrityksen tiedot on vahvistettu. -merkistä.
Vahvitusmerkki näkyy yrityksen tietojen yhteydessä.


Vahvistus on voimassa 6 kk kerrallaan, minkä jälkeen pyydämme tarkistamaan, että tiedot ovat edelleen ajan tasalla. Mikäli tiedot muuttuvat, voit koska tahansa ilmoittaa päivittyneet tiedot meille.

Toimi näin1. Tarkista huolellisesti, että yrityksesi tiedot ovat oikein. Jos muutostarpeita ilmenee, lähetä päivitetyt tiedot meille. Voit myös pyytää yrityksesi profiilikuvan vaihtamista.

2. Tee omiin sosiaalisen median kanaviin postaus (Facebook, Instagram ja/tai TikTok), jossa kerrot yhteistyöstä Kirpputorit24:n kanssa ja mahdollisuudesta arvostella yritys sivustollamme.

Katso esimerkiksi rovaniemeläisen Kirpputori Lapinkävijän tekemä postaus Facebookiin

3. Lisää yrityksesi kotisivuille maininta tai osio, jossa kerrot yhteistyöstä Kirpputorit24:n kanssa ja mahdollisuudesta arvostella yritys sivustollamme. Maininnassa tulee olla linkki sivustollemme.

4. Lähetä meille vahvistusilmoitus klikkaamalla alta tai sähköpostitse osoitteeseen info@kirpputorit24.fi, kun olet suorittanut ylläolevat toimenpiteet.

Mikäli tarvitset apua tehtävien suorittamiseen, autamme mieluusti some-postauksen tekemisessä tai yhteistyömaininnan lisäämisessä yrityksenne verkkosivuille.Usein kysyttyä

Lisäämme vahvistusmerkin heti, kun olemme tarkistaneet suoritetut tehtävät. Tämä tapahtuu tavallisesti 48 tunnin sisällä siitä, kun olet lähettänyt meille ilmoituksen tehvävien suorittamisesta.

Vahvistus on ilmainen. Ainoa edellytys tietojen vahvistamiselle ja vahvistusmerkin lunastamiselle on
1) postaus omissa SOME-kanavissa koskien yhteistyötä Kirpputorit24 kanssa
2) maininta yhteistyöstä yrityksen kotisivuilla ja linkki Kirpputorit24.fi-sivuille

Kirpputorit24-palvelussa olevien tietojen ajantasaisuus ja oikeellisuus on meille tärkeää. Jos huomaat virheitä tai puutteita yrityksesi tiedoissa, ota meihin yhteyttä.