kirpputorit24 logo

Pysy mukana kehityksessä ja vahvista yrityksesi ilmaiseksi

Kirpputorit24 on kasvamassa Suomen kattavimmaksi kirppisten kasvuun tähtääväksi hubiksi. Ota kaikki irti profiilistasi ja varmista näkyvyytesi.


Meihin luottavat

Auta koko Suomea löytämään sinun yrityksesi

Arvostelut edistävät löydettävyyttä

Vahvistetuille yrityksille tarjoamme ensimmäisenä arvosteluiden keräämistä helpottavat työkalut sekä vinkit. Asiakkaiden ja myyjien kokemukset kiinnostavat potentiaalisia uusia asiakkaita.

Laadukkaampi profiili yrityksesi kuvilla

Kun vahvistat yrityksesi tiedot, voit lähettää meille 3–8 kuvaa, jotka yhdistetään profiiliisi. Yrityksen kuvilla täydennetyissä profiileissa vietetään enemmän aikaa yritykseen tutustuen.

Tietoa vahvistuksesta

Voit vahvistaa Kirpputorit24-palvelussa listatun yrityksesi tiedot nopeasti ja täysin ilmaiseksi. Vahvistamalla yrityksesi tiedot saat sekä listausnäkymään että yrityksesi tietojen yhteyteen Vahvistettu-merkin.

vahvistettu kirpputori esimerkki

Näin vahvistat yrityksesi

1. Tarkista oman yrityksesi tiedot huolellisesti
2. Täytä alla oleva lomake
3. Lähetä vahvistus

Vahvistamalla yrityksesi tiedot hyväksyt, että muistutamme sinua tietojen tarkistuksesta noin 3 kuukauden välein sähköpostitse. Tämän lisäksi voimme aika ajoin lähettää sinulle hyödyllisiä vinkkejä ja tarjouksia liiketoimintasi kehityksen tueksi.

Vahvistusilmoistus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Voit peruuttaa vahvistuksen milloin tahansa, mutta silloin emme voi luvata tietojesi pysyvän ajan tasalla Kirpputorit24-palvelussa.

Vahvistusilmoitus

  • Vahvistettu-merkki tietoihisi
  • Mahdollisuus lisätä kuvia profiiliin
  • Enemmän näkyvyyttä
  • Lisää luotettavuutta

0€

Ilmoituksen tekeminen vie alle minuutin ja se on täysin ilmaista.

Vahvistuslomake