Tutustu tekijöihin

Tietoa meistä

Laptop on Table Top

Kirpputorit24 on rakennettu kirppisten ja second hand -toimijoiden näkyvyyden tueksi

Kirpputorit24 perustettiin keväällä 2023, kun tunnistimme markkinoilla olevan kysyntää kirpputorit yhdistävälle palvelulle. Kaupunkikohtaiset listaukset kattavat tällä hetkellä kirpputorit, second hand -myymälät ja kierrätyskeskukset. Karttanäkymä visualisoi alan toimijat koko Suomen osalta.

Palvelumme tiedot on kasattu lukuisista eri lähteistä, kuten yritysten kotisivuilta ja sosiaalisesta mediasta. Tavoitteenamme on tulevaisuudessa saada automatisoitua tiedon siirtymistä järjestelmien välillä, jotta palvelumme esittämät tiedot olisivat luotettavia ja ajan tasalla.

Lisänäkyvyyttä helposti

Yritysten näkyvyys palvelussamme pohjautuu yritysten aktiivisuuteen ja hyvään työhön omien asiakkaidensa kanssa. Palvelumme ydintoimintona on asiakasarvioiden kerääminen. Yritykset voivat kerätä palautteita esimerkiksi seuraavin tavoin:

  • automaattiset arvostelumuistutukset KirppariKallen kautta
  • arvostelupyynnöt omissa sosiaalisen median kanavissa
  • arvostelupyynnöt oman uutiskirjeen kautta

Automaattiset arvostelupyynnöt ovat käytössä jo yli 50 kirpputorilla. Palautetta säännöllisesti ja aktiivisesti keräävät yritykset saavat helposti maksutonta lisänäkyvyyttä ja kiinnostuneita silmäpareja sivustomme kävijöistä.

Jokainen meille tuleva palaute tarkistetaan ennen julkaisua arvostelukäytäntömme mukaisesti.

Millä palvelumme pyörii?

Tällä hetkellä Kirpputorit24-palvelun kehitys ja ylläpito rahoitetaan yritysten Plus-jäsenyyksillä, mainostuloilla ja yksityisin varoin. Tavoitteemme on tarjota hyödyllisiä ja tehokkaita palveluita yritysten näkyvyyden ja markkinoinnin tehostamiseksi.

Kirpputorit24 on kehitetty Suomessa ja teemme parhaamme, jotta voimme toimia kiertotalouden valtavirtaistumisen vauhdittajana. Yhteistyöverkostostamme löytyy sarjayrittäjiä, kiertotalouden asiantuntijoita ja vaikuttajia. Kestävämpi huominen rakennetaan yhdessä tehden.

Lauri Putila

Founder, CMO
040 5100 414
lauri@kirpputorit24.fiManu Airas

Co-founder, toimitusjohtaja
040 1796 000
manu@kirpputorit24.fi