Vintikki Rovaniemi

Vintikki

Varastotie 2, 96100 Rovaniemi

Rated 3,5 out of 5
10 arvostelua
  • Kirpputori
  • Secondhand-myymälä
  • Itsepalvelu
  • Myyntipalvelu
Vintikki Rovaniemi

Vintikki

Varastotie 2, 96100 Rovaniemi

Rated 3,5 out of 5
10 arvostelua

Arvostelut

3,5
Rated 3,5 out of 5
Yhteensä 10 arvostelua
5 tähteä30%
4 tähteä30%
3 tähteä20%
2 tähteä0%
1 tähteä20%

Askartelu

Rated 5,0 out of 5
03/10/2023

Valoisa, runsaasti pöytiä,tavaraa laidasta laitaan ja puhdas sisäilma

Avatar for Katrin
Katrin

Hintavirheitä

Rated 1,0 out of 5
17/08/2023

Myyntijaksolla tuotteitani oli myyty muutama väärään hintaan. Paljon tavaroita katosi, vaikka kiersin kirpputorin. Toki sille kirpputori ei voi mitään, jos on varkaita.. niin iso paikka, ettei pysty kaikkia seuraamaan. Ehkäpä jämähtänyt johonkin kasarille. Tosi paljon paljon pölyä myyntihyllyissä. Tuotteita paljon ylihinnoiteltu.

Avatar for Paikallinen
Paikallinen

Enemmän kuin vain kirppis 🙂

Rated 4,0 out of 5
03/08/2023

Rovaniemen kenties perinteisin ja tunnetuin kirpputori, josta löytyy myös Lapin pantti, mattopesula, antikvariaatti/divari (!), sekä kotoisa kahvila, jossa voi lukea päivän lehden ja nauttia pullakahvit shoppailun lomassa. Pöydät ovat isoja ja tilavia (hyvä asia ainakin myyjän kannalta), ja yleisesti ottaen siistissä kunnossa (toki näin isolla kirpparilla siistiminen on myyjien vastuulla, eli osa pöydistä sikin sokin). Yleistunnelma on viihtyisä ja asiakaspalvelu Rovaniemen kirppareista ehdottomasti parasta. Kirppis on tosin laajentunut viime vuosina sen verran, että koko paikkaa ei meinaa jaksaa millään kiertää kerralla: mutta miksipä edes tarvitsisi? 🙂

Avatar for Kirppishaukka
Kirppishaukka

Liian iso

Rated 1,0 out of 5
07/06/2023

Alussa vintikki oli hyvä, nyt on laajentunut aivan liian isoksi. Kaikkia pöytiä ei jaksa kiertää. Paljon samoja tavaroita monta kuukautta ellei jopa vuosia samassa paikassa. Eivät voi siis olla yksityisten tavaroita. Paljon nuhjuista ja huonokuntoista tavaraa. Pöytävuokra kallis, palveluun verraten. Kassahenkilökunnalla tulee paljon virhenäppäilyjä. Asiakasta ei huomioida, kun saapuu liikkeeseen.

Avatar for Neltsu
Neltsu

Paras kirppis

Rated 5,0 out of 5
08/05/2023

Hyviä löytöjä, joita mukavat myyrätkin kanssani ihailevat!

Avatar for Lapin akka
Lapin akka

Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Meillä on käytössä Kirppari-Kalle

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite: Varastotie 2, 96100 Rovaniemi

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ma-pe: 10–18
La: 10–16
Su: 11–15 


Hinnasto

Iso pöytä
Vuokra ennen myynnin aloittamista: 35 € / vko
Vuokra myynnin aloittamisen jälkeen: 37 € / vko

Päätypöytä
Vuokra ennen myynnin aloittamista: 27 € /vko
Vuokra myynnin aloittamisen jälkeen: 29 € / vko

Kimppapöydän perustaminen samaan pöytään
5 € / asiakas

 


Yrityksen kuvaus

  • Kirpputori
  • Secondhand-myymälä
  • Itsepalvelu
  • Myyntipalvelu

Vintikki on Lapin suurimpiin kuuluva kirpputori Rovaniemellä. Avara ja valoisa kirpputorimme käsittää yli 2000 m2 myyntitilaa ja myyntipöytiä on yli 200. Tarpeettomat tavarat voi tuoda myyntiin joko itsepalveluperiaatteella tai provisiota vastaan.

Asiakkaidemme mukana jatkuvasti uudistuva valikoima käsittää niin tekstiilejä ja kodin pientavaroita kuin huonekaluja ja designesineitä. Myyjät taas pääsevät hyötymään monista erilaisista pöytämalleista, jotka tarjoavat oivat puitteet mitä moninaisempien esineiden esillepanolle.

Palvelukattaukseemme kuuluu kirpparin lisäksi irtaimiston realisointi, arvotavaroiden myyntipalvelu, panttilainaamo, muuttovuokraamo ja paljon muuta!