Kiitos arvostelusta!

Jokaisella kirjoitetulla arvostelulla on suuri merkitys. Mikäli haluat arvioida lisää kirppiksiä, voit käyttää hakukenttää ja etsiä sinulle tuttuja paikkoja.

Tilaa Kirppiskirje ja pysyt ajan tasalla kirppisaiheisista uutisista! Osallistut samalla kuukausittaisiin arvontoihin.

Osallistu arvontaan ja voita lahjakortti omalle suosikkikirppiksellesi 👇

Osallistumalla hyväksyt ehdot ja antamiesi tietojen käsittelyn tietosuojakäytännön
mukaisesti.

Kirppiskirjeen kuukausiarvonta

Kirpputorit24 arpoo kuukausittain 50 € S-ryhmän lahjakortin Kirppiskirjeen tilaajille. Kirppiskirjeessä saat kirppisaiheisia vinkkejä, uutisia sekä hyödyllisiä etuja. Liity siis mukaan ja osallistu kuukausittaisiin arvontoihin.

Oletko sinä seuraavan lahjakortin voittaja? 🤩

Arvonnan ehdot

  1. S-ryhmän lahjakortin arvontaan voi osallistua tämän sivun kautta 30.1.2024 asti. Vain yksi osallistuminen per osallistuja on mukana arvonnassa.
  2. Kuukausittaiset arvonnat suoritetaan kunkin kuukauden 1. päivä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.
  3. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi (etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain) ja kotikaupunki voidaan julkaista Kirpputorit24-sivustolla ja sosiaalisen median kanavissa.
  4. Mikäli emme tavoita voittajaa 7 vuorokauden sisällä arvonnan suorittamisen jälkeen siitä huolimatta, että yhteyttä on yritetty ottaa sähköpostitse, voiton lunastusoikeus raukeaa ja palkinto arvotaan uudelleen.
  5. Kirpputorit24 sivustolla on oikeus muuttaa kilpailun ehtoja tarpeen vaatiessa.
  6. Facebook, Instagram tai mikään muukaan taho/kanava ei ole osallinen kilpailuun. Kilpailusta vastaa Kirpputorit24 sivusto (Listalle Oy) joka vapauttaa muut tahot vastuista ja velvoitteista.
  7. Osallistuessasi arvontaan liityt samalla Kirpputorit24-sähköpostilistalle (Kirppiskirje), jossa tulee kirppisaiheisia vinkkejä, uutisia sekä hyödyllisiä etuja.