|

Uusi lastenvaatekirppis avautuu Jyväskylään kesäkuussa: ”Helppoa kierrättämistä kiireisen arjen keskellä”

Lastenvaatekirppis Vellan yrittäjät

Artikkelikuva: Karoliina Sormunen

Jyväskylän Tourulaan avautuu kesäkuun alkupuolella uusi ja moderni Lastenvaatekirppis Vella. “Idea kirppiksen perustamisesta lähti, kun olimme istumassa iltaa yhdessä. Olemme kaikki äitejä ja aktiivisia kirpparilla kävijöitä, joten olemme kaivanneet Jyväskylään keskeiselle sijainnille lastenvaatekirppistä ja kokoontumispaikkaa, jossa olisi lapsille leikkihuone ja aikuisille kahvio.”, kertovat Vellan yrittäjinä toimivat Hannele, Emilia ja Ada.

Aktiivinen ote illanistujaisten jälkeen tuottikin nopeasti tulosta, sillä jo kuukauden kuluttua siitä yritys oli rekisteröity. Kirppiksen nimi “Vella” muotoutui Emilian vauvan Avellan nimestä. ”Matkalle on sattunut monenlaisia haasteita, etenkin liiketilojen kanssa on ollut säätöä. Haasteista huolimatta on ollut todella mukavaa ja antoisaa tehdä tätä hyvien ystävien kanssa!”, yrittäjät kertovat.

Vella on täyden palvelun kirppis, josta löytyy 80 myyntipaikkaa, yhteismyyntialue aikuisten vaatteille sekä lasten ulkovaatteille ja kengille, kahvio, tuotemyyntialue, leikkihuone, imetysnurkkaus ja vessa hoitopöytineen. 

“Haluamme tehdä kierrättämisen helpoksi myös kiireellisen arjen keskellä, joten meillä palvelun hintaan kuuluu aina pöydän päivittäinen siivous, markkinointi, sekä koreja ja merkkauslappuja esille laittoa helpottamaan.”, kuvailevat yrittäjät Vellan palveluja.

Itsepalvelumyynnin lisäksi Vellan palveluihin kuuluu täyspalvelu, drop-in palvelu sekä isojen tuotteiden myyntipalvelu. Myyjän on mahdollista tuoda myyntiin myös aikuisten vaatteita ja sisustustavaraa, kun niiden osuus kokonaistuotemäärästä on noin 25 %.

Kahvio palvelee muutamana päivänä viikossa ja sinne on mukava istahtaa kirppiskierroksen päätteeksi lasten leikkiessä leikkihuoneessa. Kahviosta löytyy juomien ja kahvipullan lisäksi välipaloja, patukoita, soseita ja muuta pientä purtavaa, joita voi ostaa myös muina aikoina. 

“Tulevaisuudessa haluamme järjestää tapahtumia, teemapäiviä, minikuvauksia sekä tarjota muita palveluita kirppistoiminnan ohessa. Tärkein tavoitteemme on palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla! ❤️ ”, kertovat yrittäjät innoissaan.

Lastenvaatekirppis Vellan avajaisia vietetään 9.–10.6. osoitteessa Ailakinkatu 5, Jyväskylä.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *