Uusi Itsepalvelukirppis Areena avaa pian ovensa Tampereella

Areena Kirppiksen rakennus ulkopuolelta, Tampereella.

Tampereen kirpputorikulttuuri saa pian uuden lisäyksen, kun Areena-kirppis avaa ovensa Hatanpäähän Lokomonkadulle lauantaina 6. huhtikuuta. Kirpputorin tiloissa on tehty viimeiset valmistelut ja kaikki alkaa olla valmista avajaisiin!

Areena-kirppiksellä on takanaan vankkaa kokemusta, sillä kirpputorin yrittäjä Eeva Seppälä on jo kokenut konkari alalla. Seppälä omistaa myös kirpputori Wanhan Roosan Ylöjärvellä ja mukaan on tarttunut myös lukuisia yhteistyökumppaneita. Myyntipaikkoja Areena-kirppiksellä on tarjolla 150 kappaletta ja valittavissa on sekä pöytiä että loosseja. Lisäksi tiloista löytyy kahvila, jossa kävijät voivat nauttia virvokkeita shoppailun lomassa.

Areena Kirppiksen hyllyjä tyhjänä.
Areena Kirppiksen hyllyjä ennen avaamista. AREENA KIRPPIS

Areena-kirppis tarjoaa avajaistarjouksena peruspöytiä alkaen 25 euroa. Tarjous koskee 6.4 alkavia myyntijaksoja. Tsekkaa tarkemmat tiedot tarjouksesta alta!

Kirppiksen varaustilanteen voi tarkistaa helposti ja kätevästi Kipparikallesta rekisteröirymällä paveluun. Kirpparikallesta varaat pöydän vaivottomasti haluamallesi ajankohdalle.
Areena-kirppiksen avaaminen luo jälleen yhden kohtauspaikan Tampereen kirpputorikulttuurille ja tarjoaa sekä myyjille että ostajille laadukkaan ja viihtyisän ympäristön kirpputorikokemukselle.

Avajaistarjous:
Peruspöytä:
6 päivää 25 € tai 12 päivää 45 €
Loossi
6 päivää 30 € tai 12 päivää 55€
Tarjous koskee 6.4 aloittavia myyntijaksoja

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *