Käytettyjen tavaroiden kauppa: plussat ja miinukset eri alustoilla

Kiertotalous näkyy kirppiksillä

On mahtava asia että kiertotalous ja second hand kasvattaa koko ajan suosiotaan.

Moni varmasti miettii mikä on se paras mahdollinen tapa myydä käytettyjä vaatteita ja tavaroitaan? Entä mikä on paras mahdollinen tapa ostaa tuotteita?

Tottakai jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja se tarkoittaa sitä että osa rakastaa käydä ja myydä itsepalvelukirpputoreilla, joku tykkää myydä itse facebook kirppiksellä ja osa haluaa päästä mahdollisimman helpolla ja käyttää jotakin verkkokauppa alustaa hyödyksi.

Tässä pieni yhteenveto sinua varten plussilla ja miinuksilla

Isoimpana plussana verrattuna second hand verkkokauppoihin on tietenkin se, että saat suurimman osan tuotosta itsellesi. Kirpputori ottaa vain pöytävuokran ja pienen provision.

Isoin ero facebook kirppiksiin yms on, että sinun ei myöskään tarvitse vastailla ostajien kyselyihin, varauksiin yms. Tai sopia noutoaikaa ja päivystää noutoa tai postittaa tuotteita. Eikä sinun myöskään tarvitse luoda myynti-ilmoituksia ja valokuvata tuotteita. Lisäksi on suuri vaara joutua huijauksen kohteeksi varsinkin arvokkaampien tuotteiden osalta.

Ja käyttäjäkokemuksien perusteella myynnin seuraaminen reaaliajassa piristää päivää mukavasti kun tilin saldo päivittyy ahkerasti.

Entäpä mikä on mieluisin tapa shoppailla?

Itsepalvelukirppiksellä on siihen monia hyviä puolia, ensinnäkin voit halutessasi käydä vaikka joka päivä ja silti tehdä uusia löytöjä, tämä johtuu siitä että viikon jokaisena päivänä vaihtuu n. 15% pöydän vuokraajista.

Lisäksi vaikka nettikaupoisssa on helppo shoppailla vaikka kotisohvalla röhnöttäen, on melko kätevää että pääset ennen ostopäätöstä ensin sovittamaan vaatteen sovituskopissa. Näin ollen säästyt siltä että kuva ei vastannutkaan todellisuutta ja koko tai malli olikin sopimaton sinulle.

Ja monen mielestä se yllätyksellisyys on parasta, usein miten silloin kun et ole etsimässä mitään erityistä, löytyy se helmi tuote mistä voit olla iloinen pitkään.

Loppuun muistutus tulevasta Black Fridaysta ja Black Weekistä, viime vuosina se on ollut vuoden vilkkain ostopäivä. Jokainen meistä varmasti jo tietää että tässä maailmassa on jo aivan liikaa tavaraa joten eiköhän pistetä porukalla hiukan kampoihin ja ostetaan Black Weekin aikaan enimmäkseen kirppis- ja muista kiertotalous liikkeistä. Luonto kiittää.

Ps. Lanseeraamme kohta oman kampanjan eli Green Week tarjous tulossa lähipäivinä 😉

Tämä artikkeli on julkaistu yhteistyössä Bella Kirppiksen. Tekstin on kirjoittanut Mikko, Bella Kirppiksen yrittäjä.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *