Uusi Buplace-kirpputori avautui Vantaan Kivistöön

Buplace kuva

Kirppiksen luonut Maria Tsehova tuo tyyliä kirpputorikulttuuriin.

Vantaan Kivistöön, aivan Kivistön aseman läheisyyteen, avautui torstaina 4.4 kauan odotettu Buplace-kirpputori. Tämä uusi lisäys Kivistön kirpputoritarjontaan on saanut aikaan ilon huokauksia alueen asukkaiden keskuudessa. Kirppiksen taustalla vaikuttaa pitkän linjan korualan yrittäjä ja Butoni-korumerkin luoja Maria Tsehova, jonka pitkäaikainen unelma on vihdoin toteutunut. Aiemmin Kivistön alueella ei ole ollut varsinaista kirpputoria, ja lähimmät vaihtoehdot ovat olleet Martinlaakson ja Vantaanportin suunnalla. Buplace täyttää tämän aukon tarjoten paikan paikallisille asukkaille ja lähialueiden kirpputoreita rakastaville.

Buplace

Buplace ei ole ainoastaan perinteinen kirpputori, vaan se edustaa jotain enemmän – se on kauniisti sisustettu myymälä, jossa asiakkaat voivat tehdä second hand -löytöjä miellyttävässä ympäristössä. Tsehova on panostanut erityisesti suunnitteluun, esteettiseen puoleen sekä käytännöllisyyteen, jotka ovat ominaisia myös hänen luomalleen korubrändille, Butonille.

Buplace tarjoaa laajan valikoiman palveluita asiakkailleen. Valikoimaan kuuluu perinteisen itsepalvelun lisäksi täyspalvelu (All Inclusive) sekä Luxus, joka on suunnattu arvokkaampien esineiden tai asusteiden myyntiin. Tämä monipuolinen palveluvalikoima takaa sen, että jokainen asiakas voi valita itselleen sopivan vaihtoehdon tuotteiden myyntiin. Myyntipaikan varaaminen Buplacesta on tehty helpoksi ja vaivattomaksi sillä se onnistuu Kirppari-Kallen kautta ja pöytien hinnat löytyvät alta:
Hinnasto – Itsepalvelu:
39€ / 7 päivää +15% myyntiprovisio
6€ / extra päivä +15% myyntiprovisio

All Inclusive ja Luxus -myyntipaketit tulevat myyntiin myöhemmin.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *