Villatehtaan Kellari: Uusi valtava kirpputori Hyvinkäälle!

Hyvinkään kirpputorikartalle ilmestyy pian uusi helmi, kun Villatehtaan Kellari avaa ovensa innokkaille kirpputorikävijöille 20. huhtikuuta avajaisten merkeissä. Tämä odotettu avaus lupaa tuoda piristystä Hyvinkään kirpputorivalikoimaan ja avata uusia mahdollisuuksia tehdä hyviä löytöjä.

Villatehtaan Kellarissa on tarjolla jopa 300 myyntipaikkaa yhdeksässä erillisessä myyntihuoneessa ja pinta-alaa 1700 neliötä. Taustalta löytyy kokemusta kirpputoritoiminnasta, sillä Villatehtaan Kellari kuuluu samaan ketjuun Kirppis-Kellarin, Kantolan Kellarin ja Riihimäen Kellarin kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit odottaa laadukasta ja ammattimaista palvelua tutuilta toimijoilta.

Villatehtaan Kellarin tiski


Avajaistarjouksena Villatehtaan Kellari tarjoaa pöytiä ja rekkejä alkaen 20€ viikossa + myyntiprovisio. Pöydän varaus ja myyntien seuraaminen sujuu kätevästi Kirppari-Kallen kautta. Varaukset ovat jo avoinna, joten kannattaa toimia ripeästi ja varmistaa oma myyntipaikka tarjoushintaan!

Tarkemmat tiedot avajaistarjouksesta alla:

Pöytä ja rekki 20€/viikko + 2 % provisio.
Pöytä tai rekki 15€/viikko + 2 % provisio.

Huomioithan, että tarjousjakso on rajattu enintään neljään viikkoon per asiakas.
Jotta pysyt ajan tasalla Villatehtaan Kellarin avajaisjärjestelyistä ja tarjonnasta, suosittelemme seuraamaan Kellaria Instagramissa.

Villatehtaan Kellarin väki toivoo mahdolliset tiedustelut ja yhteydenotot ennen avausta sähköpostitse osoitteeseen info@villatehtaankellari.fi.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *