|

Uusi yli 200 paikkainen Bella Kirppis avautuu Tampereelle huhtikuussa

Kauppakeskus Tampereen Lielahdessa

Mistä tietää, että kirpputoriskene on hurjassa kasvussa? Hyvä merkki on ainakin se, että rohkeat yrittäjät laajentavat toimintaansa uusiin kaupunkeihin toimiviksi havaitulla konseptilla.

Tampereen Lielahteen avautuu uusi yli 200 myyntipöydän Bella-itsepalvelukirpputori samaan kiinteistöön Puuilon, Elixian ja huonekaluliike Veken kanssa, uutisoi Aamulehti.

Vallilassa sijaitseva Bella Kirppis on avara ja siisti.


Pahvitehtaankadulla sijaitsevassa liiketilassa on tuhat neliötä, ja jos Vallilassa sijaitsevasta Bellasta voisi jotain päätellä, niin myös Lielahden Bellasta tulee avara, siisti ja nykyaikainen. Yrittäjä Mikko Paavolalla on lisäksi Jussin Jättikirppis -nimellä toimivat kirpputorit Kotkassa ja Porvoossa.

Paavola kertoo jo vuoden 2023 olleen yritykselle hyvä, ja kesän kuumin lomakuukausi heinäkuu oli paras joka kaupungissa. Paavolan mukaan erityisesti nuoret ovat tällä hetkellä todella valveutuneita kierrättämisen ja ekologisuuden suhteen.

Tätä havaintoa tukee myös Helsingin sanomien uutinen, jonka mukaan käytetyt vaatteet ovat helsinkiläisnuorten keskuudessa paikoin jopa uusia vaatteita suositumpia.

”Nyt on tarkoitus laajentaa vielä lisää”, tuumaa Paavola. Missä kaikkialla Bella Kirppiksiä tullaan vielä näkemään?

Jos olet kiinnostunut varaamaan pöydän Bella Kirppis Lielahden avajaisiin, niin suosittelemme tilaamaan uutiskirjeen Bellan kotisivuilta.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *