|

Lasten kirppikset 2024

Näkymä lastenkirppikseltä, äiti ja lapsia, tyyli pop-art

Lasten vaatteet, lelut ja tarvikkeet voivat olla yllättävän kalliita, erityisesti kun otetaan huomioon, kuinka nopeasti lapset kasvavat ulos vaatteistaan tai kyllästyvät leluihinsa. Lasten kirpputorit tarjoavat ratkaisun tähän ongelmaan. Ne mahdollistavat laadukkaiden, hyväkuntoisten vaatteiden ja lelujen ostamisen uutta tavaraa edullisemmin. Rahan säästymisen lisäksi tämä on aina uuden ostamista kestävämpi tapa.

Alla listattuna lasten kirppiksiä Suomen suurimmista kaupungeista.

Lasten kirpputorit Helsinki

Kruunukirppu, Helsinki logo

Kruunukirppu kids second hand

Helsingin suloisin lastenvaatteiden second hand shop Kruununhaassa. Samassa tilassa toimii myös Olkkari Life Style Shop.

Minibuffet, Helsinki Redi

Minibuffet, Redi

Minibuffet on täyden palvelun lastenvaatekirpputori Kauppakeskus Redissä Helsingissä. Myymälä löytyy Redin 2. kerroksesta A hissien takaa, DNA:ta ja Jyskiä vastapäätä.

Little Copenhagen - logo

Little Copenhagen, Töölö

Little Copenhagen Oy on suomalainen, lastenvaatteiden kauppaan keskittyvä yritys, jolla on myymälät Helsingin Töölössä sekä Espoossa Kauppakeskus Isossa Omenassa. Valikoimissamme on useita skandinaavisia vaatemerkkejä sekä muita laadukkaita mallistoja. Töölön myymälän löydät  Töölönkadulta Suomen kansallismuseon takaa.

Kidia second hand, Hertsi Helsinki - logo

Kidia second hand, Hertsi

Helsingin Kidia Second Hand sijaitsee kauppakeskus Hertsin 1. kerroksessa. Siististä ja viihtyisästä myymälästä löydät joka päivä vaihtuvan valikoiman lastenvaatteita, leluja ja lastentarvikkeita. Myynnissä on vain ehjiä, siistikuntoisia henkilöstömme kuntotarkistamia tuotteita. Hertsin toimipisteessä voit myydä myös aikuisten vaatteita.

Kumpulan Helmi, Helsinki - logo

Kumpulan Helmi

Kumpulan Helmi on lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirppis. Olemme myyneet lasten second hand -vaatteita samalla paikalla yli 10 vuoden ajan – kierrätys on meille sydämen asia. Meiltä löytyy leikkinurkka, hoitohuone sekä pieni kahvila, jossa voit tarjota lapselle omiakin eväitä. Myymälämme sijaitsee Helsingin Kumpulassa, Lahdentien varrella. Auton voi pysäköidä paikoille 10, 11 tai 12.

Lasten kirpputorit Espoo

Kidia second hand, Ainoa Espoo - logo

Kidia second hand, Ainoa

Kidian suosittu lastenvaatekirppis on löytyy myös Espoon Tapiolasta kauppakeskus Ainoan 1. kerroksesta! Palvelemme Ainoassa kaikkina viikonpäivinä. Siististä ja viihtyisästä myymälästä löydät joka päivä vaihtuvan valikoiman lastenvaatteita, leluja ja lastentarvikkeita. Myynnissä on vain ehjiä, siistikuntoisia henkilöstömme kuntotarkistamia tuotteita. Uutuuksia tulee myyntiin ihan joka päivä!

Nella ja Nuttu, Espoo - logo

Nella ja Nuttu

Nella & Nuttu on lasten itsepalvelukirpputori. Täältä löytyy jokaiselle jotakin. Isoille ja pienille lapsille. Uutuutena myös naisille oma osasto.

Meillä voit kierrättää mitä tahansa mikä on ehjää ja hyväkuntoista. Niin vaatteet kuin lelut, mutta myös äitiysvaatteet ja tarvikkeet. Naisten osastolla liikkuu hyvin suomalaiset merkit kuten Vimma, Papu, Nosh ja Marimekko.

Little Copenhagen - logo

Little Copenhagen, Iso Omena

Little Copenhagen Oy on suomalainen, lastenvaatteiden kauppaan keskittyvä yritys, jolla on myymälät Helsingin Töölössä sekä Espoossa Kauppakeskus Isossa Omenassa. Valikoimissamme on useita skandinaavisia vaatemerkkejä sekä muita laadukkaita mallistoja. Myymälän löydät Iso Omenan ensimmäisestä kerroksesta.

Lasten kirpputorit Vantaa

Lastenvaatekirppis Napero

Lastenvaatekirppis Napero

Napero on täyden palvelun lastenvaatekirppis Vantaalla kauppakeskus Tikkurin 2. kerroksessa. Meiltä löydät tuotteet ja tarvikkeet ihan vauvasta kokoon 170 cm saakka. Lisäksi vuokraamme hyödyllisiä tavaroita lapsiperheille.

Kidia second hand, Myyrmanni Helsinki - Logo

Kidia second hand, Myyrmanni

Vantaan Kidia Second Hand sijaitsee kauppakeskus Myyrmannin 2. kerroksessa. Siististä ja viihtyisästä myymälästä löydät joka päivä vaihtuvan valikoiman lastenvaatteita, leluja ja lastentarvikkeita. Myynnissä on vain ehjiä, siistikuntoisia henkilöstömme kuntotarkistamia tuotteita. Uutuuksia tulee myyntiin ihan joka päivä!

Murmeli Lastenvaate- ja tarvikekirppis Vantaa, Metsola

Murmeli lastenvaate-ja tarvikekirppis

Napero on täyden palvelun lastenvaatekirppis Vantaalla kauppakeskus Tikkurin 2. kerroksessa. Meiltä löydät tuotteet ja tarvikkeet ihan vauvasta kokoon 170 cm saakka. Lisäksi vuokraamme hyödyllisiä tavaroita lapsiperheille.

Lasten kirpputorit Tampere

MiniPanda - Lastentarvikekirppis, Tampere - logo

MiniPanda – Lastentarvikekirppis

Lastenkirppis MiniPanda on lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin erikoistunut siisti ja viihtyisä itsepalvelukirpputori Linnainmaan Citymarketilla Tampereella.

Lasten Into, Tampere - logo

Lasten Into, Tampere

Lasten Into Second Hand on Tampereella kauppakeskus Ratinan 3. kerroksessa palveleva itsepalvelukirppis vauvoille, lapsille, nuorille ja äideille.

Lasten kirpputorit Turku

Ihme ja Kumma lastenkirppis - logo

Ihme ja Kumma lastenkirppis

Turun Länsikeskuksessa sijaitseva lastenkirppis. Löydät meidät helposti Länsikeskuksen länsiportista. Meillä on runsaasti parkkipaikkoja. Bussilla pääset myös helposti perille.

Vadelmatarha kirpputorimyymälä

Vadelmatarha, Turku

Tämä kirpputori sijaitsee Turussa Nuppulantiellä. Tarhoillamme touhutaan viikoittain erilaisten perhekerhojen merkeissä. Tapaamiset ovat aina ilmaisia, avoimia eikä ilmoittautumista vaadita. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme maistiaisia uusista ja laadukkaista lasten vaatteista kun mm.

Taika Second Hand Shop, Turku - logo

Taika Second Hand Shop

Taika on suuri ja erittäin vilkas lastenkirppis Turussa Satakunnantiellä! Taikasta löytyy myös pienempi aikuisten second hand osasto!

Lastenkirppis PikkuSiili, Turku - logo

Lastenkirppis PikkuSiili

PikkuSiili on Turkuun 2010 perustettu vilkas lastentarvikkeisiin erikoistunut itsepalvelukirpputori, jossa järjestetään myös välillä erilaista toimintaa ja tapahtumia.

Aarre Turku - logo

Aarre Turku

Tuo meille myyntiin lastesi entiset aarteet ja löydä samalla mukaan uusia aarteita teidän tarpeisiin! Myymme tuotteet täyspalvelulla, joten pääset kierrättämisessä helpoimmalla mahdollisella tavalla!


Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *