Bella Kirppiksen verkkosivu-uudistus

Bella Kirppiksen uudet verkkosivut

Bella Kirppis on Vallillassa toimiva täyden palvelun kirpputori, joka siirtyi uusille omistajille keväällä 2023. Vanhat Wixillä rakennetut verkkosivut olivat jääneet päivittämättä, joten Bellan omistajat halusivat uudistaa verkkosivut vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeita.

Verkkosivu-uudistuksen tavoitteena oli luoda visuaalisesti selkeät, myynnillisiä ja viestinnällisiä tavoitteita tukevat sivut. Tämän myötä halusimme luoda Bellalle selkeät ja helppokäyttöiset sivut, jotka kertovat Bellan palveluvalikoimasta, mahdollistaa pöytävarauksen Kirppari-Kallesta ja esittelee Bellan saamia arvosteluita Kirpputorit24-sivustolla.

Kirpputorit24 arvostelut Bella Kirppis
Kirpputorit24-kotisivupaketti mahdollistaa kirppiksen saamien arvosteluiden näyttämisen omilla kotisivuilla.Tämän lisäksi Bellan uusiin verkkosivuihin integroitiin MailerLite-palvelu, minkä avulla avulla osa verkkosivun kävijöistä saadaan Bellan uutiskirjeen tilaajiksi. Samassa yhteydessä luovuttiin Bellan käyttämästä MailChimp-palvelusta, ja saavutettiin kustannussäästöjä edullisemmalla ja paremmin tarpeisiin vastaavalla ratkaisulla. Uutiskirjeellä tavoitetaan jatkossa tehokkaasti niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat.

”Olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Sivut syntyivät ripeästi – niin ripeästi, kuin se meidän omien kiireiden puolesta oli mahdollista. Mielenkiinnolla seuraamme, mitä kaikkea Kirpputorit24 tulee jatkossa tarjoamaan.”, Mikko sanoo.

Bella Kirppis päätyi myös ottamaan Kirpputorit24:n verkkosivujen ylläpitopalvelun, jonka ansiosta heidän ei tarvitse itse huolehtia verkkosivujen tietoturvapäivityksistä ja pienistä päivityksistä, kuten kuvien tai tekstien vaihtamisesta.

Edulliset ja nykyaikaiset kotisivut ketterästi

Nyt sinullakin on mahdollista tilata kauttamme juuri sinun Kirpputorillesi sopivat verkkosivut. Toteutamme verkkosivut yhteistyössä oululaisen Snowin kanssa, jolla on vuosien kokemus WordPress-pohjaisten verkkosivujen rakentamisesta yrityksille.

Tutustu palveluihimme täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *