|

Uusi kirpputori Tikkurilassa täydentää alueen tarjontaa

Ihmisiä selailemassa vaaterekkejä kirpputorilla

Vantaan Tikkurilaan avattiin tammikuun alussa moderni itsepalvelukirpputori Aurora, jota pyörittää keravalainen somevaikuttaja ja yrittäjä Paula Pynnönen, uutisoi Helsingin Uutiset.

Kirpputori Aurora pöydät
Näkymä kirppiksen pöytiin. KIRPPUTORI AURORAAuroran kompaktista 120-neliösestä liiketilasta löytyy 45 myyntipöytää, joita voi vuokrata viikoksi. Tuttuun tapaan myyjien käytössä on KirppariKalle-sovellus, jolla tuotteiden hinnoittelu ja reaaliaikainen myynnin seuranta käy helposti.

– Pynnönen uskoo, että kirppis voi menestyä Tikkurilassa, sillä kilpailijoita ei alueella juuri ole. Hän huomauttaa, että alueelta on puuttunut itsepalvelukirpputori, jonne asiakkaat voivat viedä tarpeettomaksi käyneitä tavaroita myyntiin, kirjoittaa Helsingin Uutiset.

Lähialueen muita second hand -toimijoita ovat:

Aurora on Pynnösen toimesta suunniteltu avaraksi ja siistiksi. Pöytävalikoimasta löytyy useampi vaihtoehto, mikä voi miellyttää erityisesti vaatteiden myyjiä. Edullisimmillaan Hylly+Rekki-yhdistelmän saa vajaalla 30 eurolla, ja suurin myyntipöytä asettuu 40 euron viikkohintaan.

Kirpputori Auroran hinnasto tammikuussa 2024
Kirpputori Auroran hinnasto tammikuussa 2024. KIRPPUTORI AURORA

Joko sinä kerkesit vierailla Aurorassa? Jaa tuoreimmat kokemuksesi Kirpputori Auroran -profiilissa.

Samankaltaiset artikkelit

Yksi kommentti

  1. Miksiköhän KirppariKalle-sovellus on niin suosittu? Sehän kuitenkin maksaa yrittäjälle. Vähentääkö työmäärää oikeasti?
    Vähentää ainakin sellaisia myyjiä, jotka oikeasti olisivat muutaman myyntieuron tarpeessa.
    Toimeentulotukiasiakkaat esimerkiksi. Vaikka myisit omia käytettyjä vaatteitasi, niin se huomioidaan tulona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *