Kokoontumispaikka kylän keskellä – Aseman Kirppari & Putiikki

Aseman kipputori & putiikki

Aseman Kirppari & Putiikki sijaitsee Hankasalmen Aseman kylällä, ihan ysitien välittömässä läheisyydessä. Kirpparin & Putiikin tunnelmaa kuvastaa hyvin se, että ovella nenään voi leijailla tuoreen ruisleivän tai pullan ja kahvin tuoksu ja korviin kantautua pianomusiikkia. Kirppari & Putiikki on tunnelmallinen koko kylän olohuone: siellä voi kirpputorilöytöjen lisäksi napata mukaan lähellä leivottua ruis– tai hiivaleipää, juoda kotipullakahvit ja ehkäpä hyvän tuurin sattuessa kuunnella samalla elävää musiikkia, jos pianon ääreen on istahtanut joku innokas soittotaitoinen! Aseman kirpparin & Putiikin tavoitteena on siis tarjota kirppiskierroksen lisäksi kokonaisvaltainen elämys, jota kannattaa tulla katsastamaan kauempaakin. 

Pullaa ja kahvia

Kohtaamisen ja löytämisen ilo

Kirpputorikulttuuri on ollut positiivisessa murroksessa ja tänä päivänä kaikenikäiset ihmiset löytävät tarvitsemansa yhä useammin käytettynä, joka on ekologisuuden kannalta ensiarvoisen tärkeä asia. Kirpparilta voikin löytää tarpeellisten käyttötavaroiden lisäksi vaikkapa inspiroivan ja trendikkään asukokonaisuuden tai kauan haaveissa ja etsinnässä olleen keräilyesineen. Löytämisen ilo onkin toisinaan käsin kosketeltavaa! Aseman Kirpparin tavoitteena on palvella asiakkaita mahdollisimman monipuolisesti. 

Ekologisuus ja monipuolisuus 

Kirpputorin puolelta löytyy asiakkaille 48 myyntipaikkaa, joista löytyy erilaisia tuotteita laajasti laidasta laitaan. Vaatteet, korut, kengät, lelut, pelit ja erilaiset käyttö – ja keräilyastiat löytävät nopeasti uusia omistajia. Pari kertaa viikossa auki olevalta showroomilta löytyy huonekaluja, keräilyastioita ja valikoituja vaatteita, sekä koruja. Kirppispöytien tuotteiden lisäksi kirpparilta löytyy monipuolisesti erilaista uutta käyttötavaraa, siivous – ja paperituotteita, keittiötarvikkeita ja kausituotteita. Putiikkiin on valittu myyntiin paikallista käsityötä, taidetta ja sisustusesineitä. Elintarvikepuoli taas ilahduttaa erityisesti paikallisia asiakkaita ja mökkiläisiä, kun maitoa, jugurttia, hiutaleita tai sokeria ei tarvitse lähteä hakemaan pitkän matkan takaa. Pullakahveilla saa nauttia paikallista kotipullaa, tämä onkin kerännyt kovasti kiitosta asiakkailta. 

Aseman kirppari

Aseman kirpparin tavoitteena on pitää kynnys matalalla ihan jokaiselle kävijälle, ystävällinen ja lämmin kohtaaminen kuuluukin keskeisesti Aseman Kirpputorin & Putiikin ideologiaan!

Tämä artikkeli on julkaistu yhteistyössä Aseman Kirppari & Putiikin kanssa. Tekstin on kirjoittanut kirppiksen sisällöntuottaja Jenni.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *