UFF - logo

UFF Vintage, Freda

Fredrikinkatu 36, 00100 Helsinki

Ei vielä arvosteluita
  • Secondhand-myymälä
  • Myyntipalvelu
  • Lahjoitukset
UFF - logo

UFF Vintage, Freda

Fredrikinkatu 36, 00100 Helsinki

Ei vielä arvosteluita

Arvostelut

Tällä paikalla ei ole vielä arvioita. Kirjoita arvio nyt ja ole ensimmäinen arvostelija.


Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite: Fredrikinkatu 36, 00100 Helsinki

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ma-Pe: 10-21
La: 10-18
Su: 12-18


Hinnasto


Yrityksen kuvaus

  • Secondhand-myymälä
  • Myyntipalvelu
  • Lahjoitukset

Tämä UFF vintage -myymälä sijaitsee Fredikinkadun ja Kalevankadun risteyksessä. Meillä on monipuolinen kattaus vanhemmasta vintage-vaatteesta 2000-luvun alun muotiin asti. Vaatteiden ja asusteiden lisäksi valikoimassamme on kodintekstiilejä.

Kierrätetyn tuotteen ostaminen on kestävää kehitystä tukeva valinta. UFF:n myymälät tarjoavat kuluttajalle kestävän ja ekologisen vaihtoehdon sekä tuotteita yksilölliseen tyyliin. Vaatevalikoima koostuu laadukkaista, ajanmukaisista vaatteista ja vintage-löydöistä. Valitsemalla UFF:n ostopaikakseen asiakas tukee kestävää kehitystä, ympäristötyötä ja työllisyyttä Suomessa sekä globaalikehitystyötä Afrikassa ja Aasiassa.

Jokainen uudelleen käytetty vaate vähentää jätteen määrää, energian ja veden kulutusta, hiilidioksidipäästöjä sekä haitallisten kemikaalien määrää. Yksi uudelleenkäyttöön kierrätetty puuvillainen t-paita säästää noin 2800 litraa vettä, 7 kg hiilidioksidipäästöjä ja 500 grammaa torjunta-aineita. Luonnonvarojen kestävä käyttö hillitsee ilmastonmuutosta, jonka haittavaikutukset koskettavat erityisesti köyhimpien maiden ihmisiä. Myymälöiden vaatevalikomista löytyy tuotteita koko perheelle. Valikoima vaihtuu useita kertoja vuodessa sesongin mukaisesti.