Aina2hand - logo

Aina2hand

Ei vielä arvosteluita
  • Verkkokauppa
Aina2hand - logo

Aina2hand

Ei vielä arvosteluita

Arvostelut

Tällä paikalla ei ole vielä arvioita. Kirjoita arvio nyt ja ole ensimmäinen arvostelija.


Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite:

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat


Hinnasto


Yrityksen kuvaus

  • Verkkokauppa

Aina2hand syntyi rakkaudesta luontoa ja kierrätyskulttuuria kohtaan. Haluamme tarjota vaatteita ja kodin tuotteita, jotka kestävät niin laatunsa kuin tyylinsä puolesta ja joita voit ostaa puhtaalla omallatunnolla.

Pikamuoti on hämärtänyt markkinoita ja luonut vaatteiden kertakäyttökulttuurin, jota maapallomme ei jaksa kantaa. Maapallomme, joka on jo täynnä upeita vaatteita, joista silti jopa kaksi kolmasosaa päätyy kierrätyksen sijaan kaatopaikalle. Me haluamme tarjota näille upeille vaatteille uuden mahdollisuuden. Haluamme auttaa sinua tekemään kestävämpiä valintoja, ostamalla kierrätettyä annat samalla äänesi luonnolle.

Kaikki myymämme tuotteet ovat huolella kuratoituja: suosimme luonnonmateriaaleja ja ajattomia tuotteita. Valikoimamme koostuu Suomesta ja Euroopasta tulevasta vintagesta ja second handista. Kaikki tuotteet on laatutarkastettu, pesty ja huollettu ennen myyntiin laittamista.

Katso myös nämä kirpparit