buplace logo

Buplace

Keimolantie 9, 01700 Vantaa

Vahvistettu

 • Kirpputori
 • Itsepalvelu

Plussalla parempaa näkyvyyttä? Tarjoamme nyt vahvistetuille yrityksille edullisen Plus-paketin näkyvyyden parantamiseksi. Mm. mainokseton profiili ja arvostelut omille verkkosivuillesi.

Yrityksen kuvaus

 • Kirpputori
 • Itsepalvelu

Vantaan Kivistöön 4.4.2024 aukeava uusi kirpputori!

Tämä paikka ei ole pelkästään perinteinen kirpputori. Buplace on paikka, jossa voit nauttia ainutlaatuisten löytöjen tekemisestä miellyttävässä ilmapiirissä kauniissa sisustuksessa ja erinomaisesta palvelusta, sekä myös myydä omia tavaroitasi!

buplace logo

Buplace

Keimolantie 9, 01700 Vantaa

Vahvistettu

Plussalla parempaa näkyvyyttä? Tarjoamme nyt vahvistetuille yrityksille edullisen Plus-paketin näkyvyyden parantamiseksi. Mm. mainokseton profiili ja arvostelut omille verkkosivuillesi.

 • Kirpputori
 • Itsepalvelu

Vantaan Kivistöön 4.4.2024 aukeava uusi kirpputori!

Tämä paikka ei ole pelkästään perinteinen kirpputori. Buplace on paikka, jossa voit nauttia ainutlaatuisten löytöjen tekemisestä miellyttävässä ilmapiirissä kauniissa sisustuksessa ja erinomaisesta palvelusta, sekä myös myydä omia tavaroitasi!

Buplace pöytäkartta

Arvostelut

4,1
Yhteensä 14 arvostelua
5 tähteä50%
4 tähteä22%
3 tähteä21%
2 tähteä0%
1 tähteä7%

Tyylikäs ja ystävällinen

07/06/2024

Kirpputori on sisustettu kauniisti, on hyvän kokoinen ja kiva kiertää ostajan näkökulmasta, hyviä löytöjä olen tehnyt täältä. Myyjänä palvelu oli ystävällistä mutta kiire ja pieni sekavuus haittasi kommunikointia, ja myyntituotto jäi lähes olemattomaksi pöydän hinta ja provisio vähennettynä. Jatkan varmasti asiakkaana kyllä!

Avatar for Kata
Kata

Ihana ja toivottu kirppis Kivistössä!

29/05/2024

Sain yllättävän hyvin myytyä, joka päivä ostettiin jotain. Siisti ja esteettinen kirppis, mukava ja helposti lähestyttävä henkilökunta. Erityistä plussaa hintalapuista, ne on kivat kun saa vaatteisiin roikkumaan siististi. Kaikki järjestely helppoa.

Ainoa miinus oli ruuhka tavaroita vietäessä ja haettaessa kun oli paljon muitakin myyjiä + asiakkaat. Tilat suht. ahtaat näissä tilanteissa.

Avatar for Daniela
Daniela

Kaunis ja hyvin mietitty konsepti

27/05/2024

Tilat ovat hyvin hoidetut, pääsee pyörätuolilla ja lastenrattailla, palvelu oli mietitty hyvin myyntiä ajatellen. 15% provisio myynnistä on ok. Itselläni oli 3 viikon jakso, jonka aikana tulin miinukselle myynnissä, en saanut katettua edes pöytävuokraa. Varkaudet olivat riesana, mutta siltä ei voi välttyä missään. Menen uudelleen yrittämään toisena ajankohtana, ehkä osuin vain huonoon saumaan, milloin tavara ei vaan liikkunut. Huomasin kyllä saman ilmiön muillakin myyjillä. Hyvä putiikki, kivat myyjät. – Vinkki- Kun jaksosi on loppumassa, käy hakemassa melko aikaisessa vaiheessa tavarat pois, vältyt ruuhkalta.

Avatar for NettaNella
NettaNella

Kaikki sujui vaivattomasti

15/05/2024

Mukava ja siisti paikka, kaikki toimi sovitusti, myyntipaikka pysyi siistinä ja tilitys tapahtui nopeasti. Vien varmasti tuotteita uudelleen myyntiin.

Avatar for Nina
Nina

Siisti ja sympaattinen

13/05/2024

Siisti ja raikas kirppari, myyntipaikkojen siistiminen oli henkilökunnan vastuulla ja he onnistuivat siinä mainiosti. Tuotto oli myös varsin ok. Ainut miinus on parkkipaikkojen puute, haastava viedä ja hakea tavaraa.

Avatar for Ssar
Ssar

palaute

08/05/2024

Silitin kaikki vaatteet ja näin todella paljon vaivaa myynnin eteen, mutta vaatteet eivät menneet juurikaan kaupaksi. Minulla oli myynnissä melkein uusia lastenvaatteita ja olin hinnoitellut vaatteet maksamaan noi. 2-5€ hintaan, mutta silti myynti oli todella pientä.

Avatar for Nelli
Nelli

Siisti ja turvallisen oloinen

04/05/2024

Plussaa että hälyttimet olisivat kuuluneet hintaan, mutten muistanut niitä pyytää kun ei tarjottu. Mitään tuotteita ei kadonnut ja myynnissäkin jäin sentään voiton puolelle. Vuokra ja provisio ovat aika hintavat myyntipaikan kokoon nähden. Edellyttää että pystyt itse päivittäin täydentämään hyllyjä, koska niihin ei mahdu kerralla paljoa.

Avatar for Kierrättäjä
Kierrättäjä

Loistava uusi kirppis

02/05/2024

Kaikki sujunut tosi helposti ja mukavasti myyjänä. Siistit tilat, hyvät myynnit ja mukava henkilökunta! Suuri suositus!

Avatar for Alexandra B
Alexandra B

Siisti paikka, kivat tilat, ei liian iso!

02/05/2024

Todella siisti ja mukava paikka. Sopivan kokoinen, vaatteet hyvin esillä ja hintalappu-systeemi hyvä. Tarjolla hyviä vaatteita!

Avatar for Minna
Minna

Pieni pettymys

24/04/2024

Myyntijakson alku ja loppu on kirpputori aivan sekaisin kun kaikki myyjät purkavat ja laittavat tavaroita samaan aikaan. Tähän käytävät on aivan liian ahtaat kaikkine laukkuineen ja ihmisineen. Lisäksi samaan aikaan tilassa myös ostavia asiakkaita. Olisi hyvä muuttaa toimintaa ettei kaikki tapahdu yhtäaikaa.

Mitään ei itseltäni varastettu viikon aikana, mutta en kyllä oikein saanut myydyksikään mitään. Tavarat omasta paikasta oli jonkin verran liikkunut muihin pöytiin joten kannattaa käydä viikon aikana kiertämässä koko kirpputori ja palauttaa omat tavarat omalle paikalle, vaikka palveluun kuuluu paikan siistinä pitäminen, niin se hoituu aika huonosti tai ei ollenkaan, kannattaa siis itse käydä siistimässä paikkaa.

Ostajana olen kyllä tehnyt hyviäkin löytöjä ja on siisti paikka. On kiva että Kivistössä tällainen on.

Avatar for Tiia
Tiia

Laadukas kokonaisuus viimeisen päälle

24/04/2024

Hyvä ja turvallinen paikka myydä eteenpäin kaapissa lojuvat merkkivaatteetkin. Samalla voit tehdä itselle mukavia löytöjä.

Lämmin suositus!

Avatar for Johanna
Johanna

Siisti ja hyviä löytöjä!

24/04/2024

Todella siisti kirppis ja laadukkaita tuotteita. Plussaa maksuttomista hälyttimistä yms palveluista. Tuottoakin tuli viikon aikana enemmän kuin muualta!

Avatar for TH
TH

Kiva pieni lähiökirppis

21/04/2024

Edullisia tuotteita,myyntijakso toimii,kun ei vie liian arvokasta tavaraa.Provisio aika korkea.

Avatar for Kirppismummeli
Kirppismummeli

Ihana paikka myydä!

17/04/2024

Todella fresh ja kaunis kirppis, jolla myynti sujui mallikkaasti. Ensimmäinen kirppis, jossa kaikki myyjän tarvitsemat välineet tarra-arkeistä hälyihin ym.on mietitty ja kuuluu hintaan. Tästä iso plussa. Myynti oli n.340€/vk, mikä oli samaa luokkaa kuin isommilla kirppiksillä viikosta. Varmasti myyn myös jatkossa täällä💝

Avatar for Minna S
Minna S

Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Meillä on käytössä Kirppari-Kalle

Osoite: Keimolantie 9, 01700 Vantaa

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ma-Pe: 11-19
La: 11-17
Su: 12-17


Hinnasto

Itsepalvelu
39 € / 7 päivää
6 € / extra päivä
+15 % provisio kokonaismyynnistä


Ajankohtaista

 • Jyväskylän kävelykatukirppis – katso kesän 2024 tapahtumapäivät
  Jyväskylän kävelykatukirppis – katso kesän 2024 tapahtumapäivät
  06/05/2024
  ,
 • Yle kertoi kirpparihintojen nousseen radikaalisti – tässä on totuus
  Yle kertoi kirpparihintojen nousseen radikaalisti – tässä on totuus
  26/03/2024
  ,
 • Uusi yli 200 paikkainen Bella Kirppis avautuu Tampereelle huhtikuussa
  Uusi yli 200 paikkainen Bella Kirppis avautuu Tampereelle huhtikuussa
  28/02/2024
  ,