Emmy Clothing logo

Emmy, Sokos

Hämeenkatu 21, 33200 Tampere

Ei vielä arvosteluita
  • Secondhand-myymälä
  • Myyntipalvelu
Emmy Clothing logo

Emmy, Sokos

Hämeenkatu 21, 33200 Tampere

Ei vielä arvosteluita

Arvostelut

Tällä paikalla ei ole vielä arvioita. Kirjoita arvio nyt ja ole ensimmäinen arvostelija.


Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite: Hämeenkatu 21, 33200 Tampere

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ma-Pe 9-21
La: 9-19
Su: 11-18


Hinnasto


Yrityksen kuvaus

  • Secondhand-myymälä
  • Myyntipalvelu

Sokos Tampereella on mahdollista kokea myös ainutlaatuinen kestävän muodin osasto. Emmyn laadukkaiden second hand -vaatteiden lisäksi osastolla on saatavana korjausompelua, kierrätysmateriaaleista valmistettua muotia, hukkatekstiilien keräyspiste sekä paikallisten vaatesuunnittelijoiden lähellä tuotettua muotia. Tervetuloa inspiroitumaan 4. kerrokseen!

Kaikista Sokos-tavarataloista löytyvät Emmy-myyntilaatikot tarjoavat asiakkaille helpon ja turvallisen tavan myydä vähäiselle käytölle jääneet merkkivaatteet eteenpäin ja ansaita rahaa. Emmyn avulla sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi tuotteiden valokuvaamisesta, hinnoittelusta ja lähettämisestä. Siistin vaatekaapin ja lisätienestien ohella laadukas tuote säilyy käytössä pitkään ja edistää kestävää kiertotaloutta vaate kerrallaan.