Hiiden Aarteet, Salo - logo

Hiiden Aarteet

Isokyläntie 118, 24260 Salo

Ei vielä arvosteluita
  • Kirpputori
Hiiden Aarteet, Salo - logo

Hiiden Aarteet

Isokyläntie 118, 24260 Salo

Ei vielä arvosteluita

Arvostelut

Tällä paikalla ei ole vielä arvioita. Kirjoita arvio nyt ja ole ensimmäinen arvostelija.


Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite: Isokyläntie 118, 24260 Salo

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ma-Pe: Suljettu
La-Su: 11-14


Hinnasto


Yrityksen kuvaus

  • Kirpputori

Hiiden Aarteet sai alkunsa vuonna 2020 kahden kierrätystä ja vanhaa tavaraa arvostavan tyypin lennokkaasta ideasta Perttelin Hiidessä, mistä yhtiön toiminimikin on peräisin. Nykyisin toimipaikkamme sijaitsee aivan Salon keskustan kupeessa Isokylässä. Oma kotimme on 1920-luvulta ja sisustuksessa taitaa kaikki muu olla kierrätettyä paitsi tietotekniikka ja kodinkoneet. Osto- ja myyntiliike on meille sivutoimista yritystoimintaa, ennemminkin rakas harrastus vielä tällä hetkellä.

Meiltä löytyy vintagea, antiikkia, astioita, keräily- ja sisustusjuttuja, käyttötavaraa, työkaluja unohtamatta edullisia kirppislöytöjä. Nettisivuilla on vain osa valikoimasta. Lisäksi kaupaltamme löytyy paljon muuta. Tervetuloa poikkeamaan.

Ja jos sinulla on itsellesi ylimääräistä tavaraa, niin silloin kannattaa myös ottaa yhteyttä! Ostamme erilaista kodin irtaimistoa, muuttoylijäämiä ja kuolinpesiä.