Kirppis Ilona, Laitila - logo

Kirppis Ilona

Vihtorinkatu 22, 23800 Laitila

Ei vielä arvosteluita
  • Kirpputori
  • Itsepalvelu
Kirppis Ilona, Laitila - logo

Kirppis Ilona

Vihtorinkatu 22, 23800 Laitila

Ei vielä arvosteluita

Arvostelut

Tällä paikalla ei ole vielä arvioita. Kirjoita arvio nyt ja ole ensimmäinen arvostelija.


Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite: Vihtorinkatu 22, 23800 Laitila

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ti: 10-18
Ke-Pe: 10-17
La: 10-16


Hinnasto

Loosi + tanko
5 myyntipäivää / 30 €

Loosi
5 myyntipäivää / 25 €


Yrityksen kuvaus

  • Kirpputori
  • Itsepalvelu

Kirppis Ilona on Laitilassa toimiva itsepalvelukirppis, joka tarjoaa Sinulle perinteisten kirpputoripalveluiden lisäksi uudenlaisia kirppispalveluja vastikään sisustetuissa ja somistetuissa tiloissamme. Meillä voit myydä tuotteitasi helposti ja kätevästi sekä hyödyntää tarvittaessa Kiireisen myyjän pelastus! -kirpputoripalvelut, joiden avulla kirppismyynti on arjen keskellä entistäkin sujuvampaa. Järjestämme myös erilaisia teemakuukausia kirppismyyntiin, josta tiedotamme kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

Tiloissamme toimii pieni ja viihtyisä Café Ilona -kahvilanurkkaus, jossa kirppistelyn lomassa voit pitää virkistävän tauon ja nauttia ihanista makeista herkuista vaikkapa kahvin tai teen kanssa. Toimimme lisäksi Kierti- ja Nieko -ekotuotteiden jälleenmyyjänä. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Katso myös nämä kirpparit