Kuva tulossa

Lähetyskirpputori Lapua

Asemakatu 16, 62100 Lapua

Ei vielä arvosteluita
  • Kirpputori
  • Lahjoitukset
Kuva tulossa

Lähetyskirpputori Lapua

Asemakatu 16, 62100 Lapua

Ei vielä arvosteluita

Arvostelut

Tällä paikalla ei ole vielä arvioita. Kirjoita arvio nyt ja ole ensimmäinen arvostelija.


Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite: Asemakatu 16, 62100 Lapua

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ma-Pe: 9-17
La: 10-14


Hinnasto


Yrityksen kuvaus

  • Kirpputori
  • Lahjoitukset

Lähetyksen kirpputori sijaitsee rukoushuoneemme kellaritasossa (os. Asemakatu 16, Lapua). Iso noin 730 neliön siisti ja monipuolinen myymälätila tarjoaa Sinulle paikan, missä voit tehdä edullisesti löytöjä! Otamme myös jatkuvasti vastaan lahjoituksina ehjiä ja puhtaita tuotteita.

Tuotteet on lajiteltu osastoittain ja panostamme liiketilan somistukseen. Voimmekin rohkeasti sanoa, että ”romutamme” käsityksesi tunkkaisista kirppareista. – Joten tämä Sinun täytyy nähdä!

Myynnissä on edullisesti vaatteita naisille, lapsille ja miehille, joten meiltä löydät niin päällystakit kuin vauvan nututkin kätevästi. Lisäksi tarjolla on huonekaluja, astioita, koriste-esineitä, laukkuja, lamppuja, kirjoja, leluja, mattoja, tyynyjä, liinoja, verhoja jne….

Huolehdimme myös sesonkituotteiden (joulu, pääsiäinen) sekä vuodenaikojen mukaisesti tavaroiden esillelaitosta. Näin myymälä elää koko ajan hermoilla.

Autamme myös kotiinkuljetuksessa, joten tiedustele palvelua myymälästämme!