Lasten Seesam, Kaarina - logo

Lasten Seesam, Kaarina

Ahkiokatu 2, 20780 Kaarina

Ei vielä arvosteluita
  • Kirpputori
  • Itsepalvelu
Lasten Seesam, Kaarina - logo

Lasten Seesam, Kaarina

Ahkiokatu 2, 20780 Kaarina

Ei vielä arvosteluita

Arvostelut

Tällä paikalla ei ole vielä arvioita. Kirjoita arvio nyt ja ole ensimmäinen arvostelija.


Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Meillä on käytössä Kirppari-Kalle

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite: Ahkiokatu 2, 20780 Kaarina

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ma-Pe: 10-18
La: 10-15
Su: Suljettu


Hinnasto

Rivipaikka
1 vko / 32 €
Irtopäivät 6 €

Seinäpaikka (kooltaan lähes puolitoista rivipaikkaa)
1 vko / 37 €
Irtopäivät 7 €

Extraleveä seinäpaikka (vastaa kooltaan yli kahta rivipaikkaa)
1 vko / 47 €
irtopäivät 8 €


Yrityksen kuvaus

  • Kirpputori
  • Itsepalvelu

Onko sinulla kaapit täynnä pieneksi tai tarpeettomaksi käynyttä lasten tavaraa? Panosta kierrätykseen ja myy ne Lasten Seesamissa. Kaarinassa sijaitseva Lasten Seesam on Turun seudun vilkkaimpia kauppapaikkoja, sillä meillä tehdään kauppaa ympäri vuoden, vuodenajasta riippumatta. Täysin muunneltavilla myyntipisteillä saat näyttävän esillepanon tavaroillesi, hälyttimet ovat ilmaisia, ja myynninseuranta tapahtuu parhaimmalla mahdollisella kirppisohjelmalla eli Kirppari-Kallella. Mikäli etsit ostettavaa, Seesamista löydät ison ja päivittäin uusiutuvan valikoiman lasten tavaroita ja lastenvaatteita. Valikoimissamme on paljon eri kokoja aina nuorisokokoihin saakka. Tervetuloa myymään tai ostoksille!

Itsepalvelukirpputorimme Lasten Seesam sijaitsee osoitteessa Ahkiokatu 2, Kaarina. Liikkeeseemme on Kaarinan keskustasta lyhyt matka kävellä tai pyöräillä, ja autoilijoita varten meillä on runsaasti parkkipaikkoja sekä etu- että takapihalla.

Bussit numero 703, 704 ja 706 lähtevät Turun kauppatorilta ja pysähtyvät pysäkille numero 6137, joka sijaitsee Seesamin lastenkirppiksen vieressä. Bussi numero 7 jättää sinut Kaarinan keskustaan, josta on noin 1 km:n kävelymatka itsepalvelukirpputorillemme, mutta voit jatkaa matkaasi myös lähibusseilla K1, K2 ja K3, jotka pysähtyvät Kaarinan lukion eteen, Seesamia vastapäätä.

Katso myös nämä kirpparit