Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry

Lielahden kierrätyskeskus

Harjuntausta 3A, 33270 Tampere

Ei vielä arvosteluita
  • Secondhand-myymälä
  • Kierrätyskeskus
  • Lahjoitukset
Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry

Lielahden kierrätyskeskus

Harjuntausta 3A, 33270 Tampere

Ei vielä arvosteluita

Arvostelut

Tällä paikalla ei ole vielä arvioita. Kirjoita arvio nyt ja ole ensimmäinen arvostelija.


Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite: Harjuntausta 3A, 33270 Tampere

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ma-pe: 9-18
La: 10-18
Su: 12-17


Hinnasto


Yrityksen kuvaus

  • Secondhand-myymälä
  • Kierrätyskeskus
  • Lahjoitukset

Lielahden kierrätyskeskus on käytetyn tavaran myymälä Tampereen Lielahdessa, jota ylläpitää Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry. Samassa rakennuksessa toimii mm. vintage-vaatteisiin ja asusteisiin erikoistunut Nextiili.

Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry:n kierrätysmyymälöistä löydät monipuolisen, edullisen ja jatkuvasti vaihtuvan valikoiman käytettyä laatutavaraa.

Kaikissa kolmessa kierrätyskeskuksessa on myynnissä huonekaluja ja valaisimia, kodinkoneita ja viihde-elektroniikkaa, astioita ja muita kodin käyttötavaroita, sisustustarvikkeita ja koriste-esineitä, taidetta ja designia, kirjoja ja lehtiä, levyjä ja elokuvia, urheilu- ja harrastusvälineitä, vaatteita ja asusteita, leluja ja lastentarvikkeita ja yllätyksellinen valikoima muuta tavaraa.

Kaikissa myymälöissä otetaan vastaan tavaralahjoituksia. Lahjoittamalla säästät ympäristöä ja tuet paikallista työllistämistyötä.

Katso myös nämä kirpparit