Secondo, Nummela - logo

Secondo

Vihdintie 3, Nummela

Ei vielä arvosteluita
  • Secondhand-myymälä
  • Myyntipalvelu
Secondo, Nummela - logo

Secondo

Vihdintie 3, Nummela

Ei vielä arvosteluita

Arvostelut

Tällä paikalla ei ole vielä arvioita. Kirjoita arvio nyt ja ole ensimmäinen arvostelija.


Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Meillä on käytössä Kirppari-Kalle

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite: Vihdintie 3, Nummela

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ma-To: 11-19
Pe: 11-17
La: 10-15


Hinnasto

Täyspalvelu 14 vrk
28€ / max 50 tuotetta + 50 % myyntiprovisio
56€ / max 100 tuotetta + 50 % myyntiprovisio


Yrityksen kuvaus

  • Secondhand-myymälä
  • Myyntipalvelu

Secondo on enemmän kuin perinteinen itsepalvelukirpputori. Olemme siisti second hand myymälä ja toimimme täyden palvelun periaatteella. Hinnoittelemme sekä myymme vaatteet, lelut ja urheiluvälineet puolestasi. Myymälässämme vaatteet ovat esillä kokojen mukaan ja muut tuotteet siististi omilla osastoillaan.

Haluamme tarjota asiakkaillemme helpon tavan kierrättää vielä hyväkuntoisia tuotteita. Meille voit tuoda myyntiin lasten ja aikuisten vaatteet, asusteet ja kengät. Myymme puolestasi myös lelut, urheiluvarusteet sekä kotimaiset lasiesineet. Valikoima vaihtuu päivittäin.

Secondon liikeidea syntyi rakkaudesta kierrättämiseen ja halusta taistella vaatehävikkiä vastaan. Haluamme tarjota helpon tavan antaa vaatteille ja tavaroille uusi elämä. Tavoitteemme on olla palveleva, viihtyisä ja siisti second hand myymälä, johon kaikkien on kiva tulla.