Sellpy - logo

Sellpy

Ei vielä arvosteluita
  • Verkkokauppa
  • Myyntipalvelu
Sellpy - logo

Sellpy

Ei vielä arvosteluita

Arvostelut

Tällä paikalla ei ole vielä arvioita. Kirjoita arvio nyt ja ole ensimmäinen arvostelija.


Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite:

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat


Hinnasto

Osuutesi on 40% myydyn tuotteen arvosta. Jos myyt kalliimpia tuotteita, saat 70% takaisin tuotteesta joka on yli 50 €. Tämän lisäksi veloitetaan mainoskustannus maksu 1 € per tuote. Sellpy-kassin toimitus sisältyy hintaan. Sellpy-kassi on valmistettu ympäristömuovista ja maksaa 2.49 €. Hinta sisältää postikulut kotiisi ja toimituksen takaisin, kun Sellpy-kassi on täynnä.


Yrityksen kuvaus

  • Verkkokauppa
  • Myyntipalvelu

Paremman tulevaisuuden puolesta. Kulutuskäyttäytymisemme on muututtava, jotta planeettamme voisi paremmin. Kyseessä ei ole pieni haaste, mutta olemme valmiita ottamaan sen vastaan.

Sellpyn lähtökohtana on halu antaa kaikille mahdollisuus elää kestävämmin. Helpoin tapa vähentää päästöjä on hyödyntää paremmin jo olemassa olevia tuotteita.

Katso myös nämä kirpparit