Tacci Second Hand, Hamina - Logo

Tacci Second Hand

Isoympyräkatu 17, 49400 Hamina

Ei vielä arvosteluita
  • Kirpputori
  • Secondhand-myymälä
  • Verkkokauppa
  • Itsepalvelu
Tacci Second Hand, Hamina - Logo

Tacci Second Hand

Isoympyräkatu 17, 49400 Hamina

Ei vielä arvosteluita

Arvostelut

Tällä paikalla ei ole vielä arvioita. Kirjoita arvio nyt ja ole ensimmäinen arvostelija.


Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite: Isoympyräkatu 17, 49400 Hamina

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ma-Pe: 10-17:30
La: 10-17:30
Su: 11-15


Hinnasto


Yrityksen kuvaus

  • Kirpputori
  • Secondhand-myymälä
  • Verkkokauppa
  • Itsepalvelu

Tacci on Second Hand myymälä verkossa ja kivijalkaliike Haminassa. Meillä on laaja käytettyjen vaatteiden valikoima, myymme korkealaatuisia, ehjiä ja siistejä käytettyjä vaatteita, asusteita, kenkiä ja laukkuja.  Vaatteiden kunto ja hyvälaatuisuus ovat meille tärkeitä, valikoimassamme on ajanmukaisia vaatteita sekä retrolöytöjä.

Taccin valikoimista löydät niin merkkiherkkuja kuin myös arkipäivän vaatteita. Kaikki meillä myynnissä olevat tuotteet ovat huolellisesti käsintarkastettuja ja tarkat kriteerimme täyttäviä. Tuotteet ovat siistejä ja täysin ehjiä.

Tavoitteenamme on hinnoitella tuotteet kuluttajaystävällisesti.

Kestävä kuluttaminen on tämän päivän ekoteko ja hyvä teko tulevaisuutta ajatellen. Nykypäivänä kierrättäminen on tärkeää ja meidän kauttamme vaate pääsee uudelleen käyttöön.

Tänä päivänä suuri osa suomalaisten vaatteista on ollut käyttämättömänä kaapissa pidemmän aikaa. Taccin kautta voit kierrättää vaatteesi helposti. Ostamme hyväkuntoisia ja nykymuodin mukaisia naisten, miesten ja lasten vaatteita ja asusteita.