Kuva tulossa

Temppeli Kirppis

Ratakatu 29, 10900 Hanko

Ei vielä arvosteluita
  • Kirpputori
  • Lahjoitukset
Kuva tulossa

Temppeli Kirppis

Ratakatu 29, 10900 Hanko

Ei vielä arvosteluita

Arvostelut

Tällä paikalla ei ole vielä arvioita. Kirjoita arvio nyt ja ole ensimmäinen arvostelija.


Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite: Ratakatu 29, 10900 Hanko

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ti-Pe: 11-17
La: 10-16


Hinnasto


Yrityksen kuvaus

  • Kirpputori
  • Lahjoitukset

Temppeli Kirppis on yksi Hangon Katulähetyksen kuntouttavan työtoiminnan paikoista. Työtoiminnan ohjaajana on Sari Innanen.

Temppeli Kirppis on nimensä mukaisesti kirpputori, jossa myydään kaikkea mahdollista vaatteista ja kodin taloustavaroista huonekaluihin. Myytävät tuotteet tulevat kirpputorille lahjoituksina ja ne päätyvät uusille omistajille pientä korvausta vastaan. Työtoimintaan osallistuvat ottavat vastaan tavarat, tarkistavat ja tekevät mahdollisesti jonkin pienen korjauksen ja sen jälkeen tuotteet hinnoitellaan ja hyllytetään. Huonekaluja voidaan toimittaa Hangon alueella kotiin asti pientä korvausta vastaan. Lisäksi Puuverstaalta ja Naisten pajalta tulee jonkin verran tuotteita myyntiin.