UFF - logo

UFF Tampere, Duo

Pietilänkatu 2, Kauppakeskus Duo, 33720 Tampere

Rated 3,0 out of 5
1 arvostelua
  • Secondhand-myymälä
  • Lahjoitukset
UFF - logo

UFF Tampere, Duo

Pietilänkatu 2, Kauppakeskus Duo, 33720 Tampere

Rated 3,0 out of 5
1 arvostelua

Arvostelut

3,0
Rated 3,0 out of 5
1 arvostelu
5 tähteä0%
4 tähteä0%
3 tähteä100%
2 tähteä0%
1 tähteä0%

Ihania verhoja

Rated 3,0 out of 5
24/05/2023

Uff on ihan paras verhojen metsästys paikka, olen aina löytänyt jotain kotiin ,kun tarvetta on ollut. Sekä löytyy muutenkin kotiin kaikkea kivaa. Sekä vaatteita tietysti. Farkuilla vaan on kova hinta, jos ei ole euro päivät menossa. Euron päivät on kiva kampanja. Hinnat saisivat vaatteissa olla vähän huokeampia.

Avatar for Katri Saari
Katri Saari

Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite: Pietilänkatu 2, Kauppakeskus Duo, 33720 Tampere

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ma-pe: 9-19
La: 9-16


Hinnasto


Yrityksen kuvaus

  • Secondhand-myymälä
  • Lahjoitukset

Tämä UFF:n second hand -myymälä sijaistsee Kauppakeskus Duossa Tampereen Hervannassa. Valikoimasta löytyy vaatteita, kenkiä, asusteita, vintagetuotteita ja kodintekstiilejä.

Kierrätetyn tuotteen ostaminen on kestävää kehitystä tukeva valinta. UFF:n myymälät tarjoavat kuluttajalle kestävän ja ekologisen vaihtoehdon sekä tuotteita yksilölliseen tyyliin. Vaatevalikoima koostuu laadukkaista, ajanmukaisista vaatteista ja vintage-löydöistä. Valitsemalla UFF:n ostopaikakseen asiakas tukee kestävää kehitystä, ympäristötyötä ja työllisyyttä Suomessa sekä globaalikehitystyötä Afrikassa ja Aasiassa.

Jokainen uudelleen käytetty vaate vähentää jätteen määrää, energian ja veden kulutusta, hiilidioksidipäästöjä sekä haitallisten kemikaalien määrää. Yksi uudelleenkäyttöön kierrätetty puuvillainen t-paita säästää noin 2800 litraa vettä, 7 kg hiilidioksidipäästöjä ja 500 grammaa torjunta-aineita. Luonnonvarojen kestävä käyttö hillitsee ilmastonmuutosta, jonka haittavaikutukset koskettavat erityisesti köyhimpien maiden ihmisiä. Myymälöiden vaatevalikomista löytyy tuotteita koko perheelle. Valikoima vaihtuu useita kertoja vuodessa sesongin mukaisesti.