Kuva tulossa

Vintage Shiva Exhale

Laukontori 6 b 14, 33200 Tampere

Ei vielä arvosteluita
  • Secondhand-myymälä
  • Ostopalvelu
Kuva tulossa

Vintage Shiva Exhale

Laukontori 6 b 14, 33200 Tampere

Ei vielä arvosteluita

Arvostelut

Tällä paikalla ei ole vielä arvioita. Kirjoita arvio nyt ja ole ensimmäinen arvostelija.


Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Osoite: Laukontori 6 b 14, 33200 Tampere

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ti-Pe: 12-18
La: 11-15


Hinnasto


Yrityksen kuvaus

  • Secondhand-myymälä
  • Ostopalvelu

Vintage Shiva Exhale on osto-ja myyntiliike. Jos sinulla on upeita ja ainutlaatuisia vintagehelmiä, ole rohkea ja tuo näytille. Voit myös halutessasi antaa toimeksiannon lähinnä Euroopasta tuleviin huippubrändeihin liittyen.

Jokainen Shiva Exhalessa oleva myyntiartikkeli on oman vintagekuraattorisi omin käsin valitsema ja ostama vaatekappale, jalkine, laukku tai esine. Ehkä juurikin sinua varten. Myyntiartikkelit löytävät tiensä putiikkiin Euroopasta sekä tietenkin kotimaan tarjonnasta. Putiikki on erikoistunut ainoastaan naisten pukimiin. Putiikista löytyvät niin vintagepukimet 70-luvulta ja siitä alaspäin ( ei 50-luku ) kuin myös hieman nykyaikaisemmat sekä ehkä vieraammatkin brändivaatteet ja asusteet. Valikoimissa on myös siis muutamia antiikkiasioita, vintagetavaroita ja pirpanoiden juhlapukimia.

Myytävät vaatteet herätellään henkiin desinfioivan höyrypesun kautta. Putiikissa on myös palvelu omille nuokahtaneille vaatteillesi, eritoten päällysvaatteille tuo pöyhimiskäsittely on vailla vertaa. n.40 min käsittelyssä vaatteesi ovat taas kuin uusia. Siinä odotellessa voit valikoida muutaman pukimen kotiin vietäväksi tai hörppäistä mainiota kaffetta käsin maalatuista kupposista kuunnellen menneen vuosikymmenien jazzdiivoja!