Vintarelle Second Hand

Vintarelle Second Hand

Keskuskatu 13 60100, Seinäjoki

Ei vielä arvosteluita
  • Secondhand-myymälä
  • Myyntipalvelu
Vintarelle Second Hand

Vintarelle Second Hand

Keskuskatu 13 60100, Seinäjoki

Ei vielä arvosteluita

Arvostelut

Tällä paikalla ei ole vielä arvioita. Kirjoita arvio nyt ja ole ensimmäinen arvostelija.


Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite: Keskuskatu 13 60100, Seinäjoki

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ti-pe: 10-17
La: 10-14


Hinnasto

Täyspalvelu
1-10 tuotetta / myyjä, 50% myyntiprovisio


Yrityksen kuvaus

  • Secondhand-myymälä
  • Myyntipalvelu

Vintarelle on täyspalveluperiaatteella toimiva, Seinäjoen keskustassa sijaitseva viihtyisä second hand -vaateliike. Myymme jo kertaalleen rakastettuja laadukkaita naisten vaatteita, kenkiä, asusteita ja koruja. Putiikistamme löydät myös sisustustuotteita sekä Saaren Taika -tuotteita . Tervetuloa tekemään löytöjä!

Otamme myyntiin nykymuodin mukaisia, käytettyjä, laadukkaita ja tyyliltään tähän päivään sopivia naisten vaatteita, asusteita, jalkineita ja koruja. Myös vintage-helmet sopivat valikoimaamme.

Myyjän kanssa teemme myyntitilisopimuksen, jossa sinä saat 50% ja Vintarelle 50% myyntihinnasta. Me teemme kaiken puolestasi, myös hinnoittelun (halutessasi voit vaikuttaa myyntihintoihin). Otamme vastaan 1-10 tuotetta per myyjä. Tuotteesi on putiikissa myynnissä neljä viikkoa.