Bella Kirppis, Helsinki - logo

Bella Kirppis, Vallila

Kuortaneenkatu 4, 00510, Helsinki ​

Plus

 • Kirpputori
 • Itsepalvelu
 • Myyntipalvelu

Yrityksen kuvaus

 • Kirpputori
 • Itsepalvelu
 • Myyntipalvelu

Bella Kirppis Vallilassa tarjoaa tilavat myyntipöydät, lasten leikkialueen, kahvilan ja ilmaisen parkkipaikan. Täältä löydät sekä itsepalvelun että täyspalvelumyynnin.

Myyntipöytiä löytyy yli 200. Yksi pöytä sisältää 100 cm leveän hyllykön ja 100 cm leveän rekin.

Tämä perinteikäs kirpputori muutti uusiin, avariin ja siisteihin tilohihin Vallilan Kuortaneenkadulle hyvin kulkuyhteyksien varrelle keväällä 2023. Bellassa saat mahdollisuuden tehdä uusia löytöjä tai pääset eroon hyväkuntoisista vaatteista ja tavaroistasi. Bella Kirppiksen sijainti Vallilan Kuortaneenkadulla hyvien kulkuyhteyksien päässä mahdollistaa helpon saavutettavuuden koko pääkaupunkiseudulta. Varaa oma myyntipöytäsi nyt tai tule vain tutustumaan!

 

Bella Kirppis, Helsinki - logo

Bella Kirppis, Vallila

Kuortaneenkatu 4, 00510, Helsinki ​

Plus

 • Kirpputori
 • Itsepalvelu
 • Myyntipalvelu

Bella Kirppis Vallilassa tarjoaa tilavat myyntipöydät, lasten leikkialueen, kahvilan ja ilmaisen parkkipaikan. Täältä löydät sekä itsepalvelun että täyspalvelumyynnin.

Myyntipöytiä löytyy yli 200. Yksi pöytä sisältää 100 cm leveän hyllykön ja 100 cm leveän rekin.

Tämä perinteikäs kirpputori muutti uusiin, avariin ja siisteihin tilohihin Vallilan Kuortaneenkadulle hyvin kulkuyhteyksien varrelle keväällä 2023. Bellassa saat mahdollisuuden tehdä uusia löytöjä tai pääset eroon hyväkuntoisista vaatteista ja tavaroistasi. Bella Kirppiksen sijainti Vallilan Kuortaneenkadulla hyvien kulkuyhteyksien päässä mahdollistaa helpon saavutettavuuden koko pääkaupunkiseudulta. Varaa oma myyntipöytäsi nyt tai tule vain tutustumaan!

 

Bella Kirppis Vallila pöytäkartta

Arvostelut

3,9
Yhteensä 234 arvostelua
5 tähteä42%
4 tähteä29%
3 tähteä13%
2 tähteä11%
1 tähteä5%

Hyvä myynti

12/05/2024

Tavaraa meni hyvin kaupaksi j oli helppo ja selkeä järjestelmä ja kiva seurata livenä myyntejä. 10 pvä just sopiva jakson pituus.

Avatar for Kvilja
Kvilja

10/05/2024

Harmillisesti myynti oli heikkoa. Itse hinnoittelen aavistuksen korkeammalle hinnat, ei paljoa mutta juuri sen verran että on järkeä viedä tavarat myyntiin. Nyt kun oli kyseessä täyspalvelu, hinnoiteltiin kaikki tyyliin eurolla. Myös minulle meinattiin antaa muun asiakkaan tavarakassi mutta onneksi huomasin sen. Kiva kirppis mutta tällä kertaa en ollut niin tyytyväinen.

Avatar for Sarah
Sarah

Myynti

09/05/2024

Hei. Myyntiä olisi tullut puolet enemmän jos ei varkauksia olisi ollut niinkin paljon. Mokka takki ja housut, toppaliivi, kevät takki, sisustus aterimet tässä suurimmat ja hintavimmat. Hälytyslaitteita voitte markkinoida enemmän niin varkaudet pienenee ja kaikille jäisi parempi fiilis. Paikkana Bella hyvä, tulen kyllä toistekin mutta hälylaitteisiin panostan !

Avatar for Irma Ståhl
Irma Ståhl

Tavaraa ei mennyt

08/05/2024

Toin 5 Ikea kassillista vaatteita täyspalveluun, jossa kirpputori tekee hinnoittelun ja esillepanon. Jakson jälkeen toi lähes saman verran takaisin. Kaikki vaatteet hyväkuntoisia, osa myös merkkivaatteita, joten en tiedä missä vika.

Avatar for Krista
Krista

Mahtava myyntipaikka

08/05/2024

Olin eka kertaa myymässä ja olen todella tyytyväinen itsepalvelupöytään.

Yllätyin että viikossa tavaraa saa myyntyä näin paljon!

Henkilökunta aina ystävällistä ja palvelualtista.

Avatar for Mikaela
Mikaela

Ostajalle hyvä paikka

07/05/2024

Tykkään käydä ostajana Bellassa, hyvin hoidettu kirppis! Myyjänä olin kuitenkin pettynyt täyspalveluun, koska varta vasten pyysin edullisia hintoja mutta iso osa oli hinnoiteltu todella kalliilla ja sitten osa taas oli kymmenillä senteillä. En ymmärtänyt hinnoittelun logiikkaa, koska perusvaate ei mene kalliilla kaupaksi.

Avatar for Kirsikka
Kirsikka

Vaivaton, tuotteiden hinnoittelua voisi vielä miettiä

07/05/2024

Täyspalvelu oli varsin hyvä valinta. Pöytä oli varsin siistissä kunnossa kirpparilla vieraillessa ja tuotteita oli esillä hyvä määrä. Tuotteiden hinnoittelu oli kyllä osittain todella yläkanttiin (räikein esimerkki: käytetyt halpamerkin nilkkurit 28e). Halvemmin hinnoin olisi voinut lisätä myynnin volyymiä, eikä varmastikaan olisi jäänyt kotiin kannettavaa niin paljoa. Kahden viikon täyspalvelusta minulle jäi vuokran ja provikan jälkeen n. 95 euroa. Käännyn silti jatkossakin täyspalvelun puoleen, arvostan vaivattomuutta!

Avatar for NR
NR

Bella on vilkas kirppismyyntipaikka

07/05/2024

Olen ihan tyytyväinen myyntijaksooni Bella-kirppiksessä. Siellä liikkuu joka päivä paljon ostajia. Se kun on riittävän iso, että se houkuttelee ostajia. Sijainti on varmaan myös ostajien kannalta hyvä, vaikka en mielelläni itse ajakaan autolla niin lähelle keskustaa.

Yksi miinus oli myyntijakson päättyminen vapunaattoon, jolloin aukiolo oli sama kuin viikonloppuina klo 10-16. Koska myyntipaikka olisi pitänyt tyhjentää klo 14.30 mennessä, en olisi ehtinyt tulla ajoissa töistä, vaikka työpäiväni päättyi poikkeuksellisen aikaisin klo 14. Niinpä tyhjensin pöytäni jo edellisenä iltana ja maksoin turhaan yhdestä päivästä. Vapunaaton lyhyttä aukioloaikaa ei näkynyt missään selvästi. Poikkeusaukioloajat pitäisi näkyä paikan varauspalvelussa.

Jonkin verran taisi olla tavaroiden varastelua, sillä en laittanut hälyttimiä. Mutta tarpeeseensa varmaan varasti se, joka niin teki. Harrastin siis samalla tahtomattani hyväntekeväisyyttä.

Avatar for Tuula Parkkonen
Tuula Parkkonen

Myyntijaksoni oli viikon

06/05/2024

Hyvin sujui, muutama myytävä lähti ohi kassojen. Asiakkaissa harmittaa kun mylläävät pöydän.

Avatar for Heidi Nordberg
Heidi Nordberg

Hyvä myyntikokemus

06/05/2024

Pääsin myyntitavoitteeseeni, kun myin 7vrk aikana noin 300€ edestä pääasiassa naisten vaatteita. Huhtikuu oli hyvä ajankohta ja myyntipaikka sisäänkäynnin edustalla houkutteli asiakkaita. Henkilökunta Bellassa on ystävällistä. Isohko, ilmainen parkkipaikka on kätevä.

Avatar for torimuija
torimuija

Hyvä palvelu

02/05/2024

Henkilökunta auttavaisia ja ydtävällisiä

Avatar for Mirva Rissanen
Mirva Rissanen

Mammuttitori hyvässä ja pahassa

30/04/2024

Myyjän näkökulmasta

Plussaa:

+ Tilava myyntipiste (hylly + tanko)

+ Paljon asiakkaita

+ Ystävällinen, auttavainen henkilökunta

+ Hinnoittelu, myynnin seuranta, tilitykset ym. tekniikka toimii

Miinusta:

– Paljon penkojia, pöytä täysin myllätty joka päivä

– tavaraa kulkeutuu muihin pöytiin (yksi jäi pysyvästi kadoksiin)

– ruuhka-aikoina (1–1,5 h ennen sulkemista) pitkät jonot

Avatar for Ilona
Ilona

Paras kirppis Helsingissä!

28/04/2024

Olen tyytyväinen asiakas sekä myyjä! Monta kertaa ollut myyntijakso, ja joka kerta tullut huippu myynnit!

Avatar for Laura
Laura

Iso kirppis

27/04/2024

Melko iso joten kaikkia pöytiä ei vättämättä jaksa kierrellä läpi. Jonkin verran ruuhkaa aika ajoin, mutta kivoja löytöjä voi tehdä. Myyjänä positiivinen kokemus, asiakkaita riitti ja kauppa kävi ihan mukavasti. Muutama pieni tavara hävisi jonnekin. Avuliaat ja ystävälliset työntekijät.

Avatar for Iines
Iines

Hyvä kirpputori!

25/04/2024

Kiva ja avara kirppis, jossa kamppeet menee kaupaksi ja myyntitilaa on paljon. Henkilökunta myös ystävällistä 🙂

Avatar for Helmi
Helmi

Täydellinen kirppis

22/04/2024

Minulla ollut 2 kertaa täyspalvelukirppis ja nyt toista kertaa hinnoittelin ja hoidin kaiken itse. Tykkään molemmista.

Henkilökunta aina tosi avulias.

Se, että ihmiset eivät palauta tuotteita omille paikoille hieman harmittaa. Mutta muuten suosittelen kyllä kakille kirppistä.

Avatar for Krisse
Krisse

Hyvä kokemus

20/04/2024

Vein viikoksi tavarat myyntiin, tavoite oli vain päästä niistä eroon, ei tehdä erityisesti voittoa. Kokemus jäi positiiviseksi, eli yllättävän hyvin meni tavaraa ja sain jopa vähän voittoa, vaikka hinnoittelin kaiken hyvin edulliseksi. Kierrättämisestä tuli hyvä mieli 🙂 Ainut asia mistä en paikassa pidä on pitkät jonot, pitää taktikoida mihin aikaan tekee mitäkin, jos ei halua seistä kaupan toiseen päätyyn asti olevassa jonossa…

Avatar for Lotta
Lotta

Asiakkaana kiva, myyjänä toivoisin kehitystä

20/04/2024

Asiakkaana paikka on oikein kiva. Myyjänä en kuitenkaan saanut kovasti myytyä vaikka meillä oli laadukasta myytävää. Siivouspalvelu voisi olla upotettu hintoihin, sillä kirppis on tosi sotkuinen ja ihmiset eivät palauta vaatteita oikeille paikoille. Useita vaatteita hävisi ja niiden takaisin hakeminen on vaivalloista. Yleisesti fiilis kirppiksestä vähän nuhjuinen. Kannattaisi ottaa mallia Relovesta.

Avatar for Maija Meikä
Maija Meikä

Myyntiä ei juuri ollut

19/04/2024

Kiva paikka asiakkaana, mutta myyjänä kokemus ei kovin hyvä. Myyntiä tuli tosi vähän, vaikka hinnat olivat edulliset. Lisäksi omalle myyntihyllylle päätyi paljon muiden myyntitavaraa, jota muut asiakkaat eivät olleet vieneet takaisin paikoilleen.

Asiakaspalvelu oli ystävällistä 😊

Avatar for KT
KT

Täyspalvelu

18/04/2024

Hyvä kirppis ja hyvin meni tavara kaupaksi

Avatar for Mallu
Mallu

Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Meillä on käytössä Kirppari-Kalle

Osoite: Kuortaneenkatu 4, 00510, Helsinki ​

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16


Hinnasto

Itsepalvelu
Pöytävuokra 39,90 € / 1 vko (7 pv) + 7 % myyntiprovisio

Täyspalvelu
39 € / 2 vko + 50 % myyntiprovisio


Ajankohtaista

 • Jyväskylän kävelykatukirppis – katso kesän 2024 tapahtumapäivät
  Jyväskylän kävelykatukirppis – katso kesän 2024 tapahtumapäivät
  06/05/2024
  ,
 • Yle kertoi kirpparihintojen nousseen radikaalisti – tässä on totuus
  Yle kertoi kirpparihintojen nousseen radikaalisti – tässä on totuus
  26/03/2024
  ,
 • Uusi yli 200 paikkainen Bella Kirppis avautuu Tampereelle huhtikuussa
  Uusi yli 200 paikkainen Bella Kirppis avautuu Tampereelle huhtikuussa
  28/02/2024
  ,