KULMA Second Hand, Helsinki logo

KULMA Second Hand, Munkkivuori

Raumantie 1, 00350 Helsinki

Vahvistettu

 • Secondhand-myymälä
 • Itsepalvelu
 • Myyntipalvelu

Yrityksen kuvaus

 • Secondhand-myymälä
 • Itsepalvelu
 • Myyntipalvelu

Raikas second hand -liike Munkkivuoren ostarilla.

Meillä kierrätät naisten, miesten ja lasten sesonginmukaiset vaatteet ja asusteet, sekä pienet sisustus- ja kodintuotteet.

Second hand -tuotteiden lisäksi löydät meiltä Steameryn tuotteita vaatehuoltoon ja Lillfloran rescue-viherkasveja, sekä ihania kukkakimppuja.

KULMA Second Hand, Helsinki logo

KULMA Second Hand, Munkkivuori

Raumantie 1, 00350 Helsinki

Vahvistettu

Plussalla parempaa näkyvyyttä? Tarjoamme nyt vahvistetuille yrityksille edullisen Plus-paketin näkyvyyden parantamiseksi. Mm. mainokseton profiili ja arvostelut omille verkkosivuillesi.

 • Secondhand-myymälä
 • Itsepalvelu
 • Myyntipalvelu

Raikas second hand -liike Munkkivuoren ostarilla.

Meillä kierrätät naisten, miesten ja lasten sesonginmukaiset vaatteet ja asusteet, sekä pienet sisustus- ja kodintuotteet.

Second hand -tuotteiden lisäksi löydät meiltä Steameryn tuotteita vaatehuoltoon ja Lillfloran rescue-viherkasveja, sekä ihania kukkakimppuja.

Onko tämä sinun yrityksesi? Voit lähettää meille myymäläsi pöytäkartan osoitteeseen info@kirpputorit24.fi

Arvostelut

4,3
Yhteensä 56 arvostelua
5 tähteä61%
4 tähteä23%
3 tähteä9%
2 tähteä4%
1 tähteä3%

Suosittelen

11/07/2024

Siisti ja hyvä kirppis. Sain suurimman osan tavaroistani myytyä. Plussaa, että ei tarvitse käydä itse siistimässä pöytää, vaan henkilökunta siistii päivän mittaan rekkiä.

Tiina

Yksi vaate katosi!

25/06/2024

Kaikki sujui muuten hyvin, mutta yhdet valkoiset capri-housut katosivat rekiltä jälkeä jättämättä .

Sirkku Rauhio

Ihana tapa keventää vaatekaappia

16/06/2024

Kulma on mahtava. Helppo pääsy autolla eteen, siisti ja valoisa myymälä, Kauppa kävi hyvin, ja ihan paras henkilökunta 😍

Mia Roos

Selkeä toimintamalli. Sujuvaa toimintaa.

10/06/2024

Hyvä ympäristö.

Anna-Liisa Perttu

Kiitos Kulma-kirpparille!

06/06/2024

Myyntijaksollani kaikki sujui tosi joustavasti ja hyvin. Siisti ja valoisa tila, ystävällinen palvelu! Myyntitilanteen reaaliaikainen seuranta verkossa oli kyllä hyvä juttu, ja yksittäisten lisäpäivien hintakin oli kohtuullinen ja kohdallaan.

Tuuli

Myynnin osalta hienoinen pettymys

03/06/2024

Minulla oli kaksi viikkoa myyntiaikaa, koska myytävää tavaraa oli paljon. Valitettavasti valtaosa jäi myymättä. Voi olla, että helteinen sää myyntijaksolla vaikutti asiaan.

Itse olen kyllä tehnyt hyviä löytöjä Kulmasta!

Eeva

Siisti myymäläympäristö, myynti vähän pettymys

02/06/2024

Viikon myyntijakson aikana kaupaksi meni enimmäkseen asusteita (aurinkolaseja, koruja, laukkuja). Vaatteeni olivat pääosin XS-S-kokoisia ja jaksolle sattui helteinen sää, joten näillä tekijöillä saattoi olla vaikutusta asiaan. Kävin siistimässä paikan noin 5 kertaa viikon aikana. Myymälässä oli loppupäivästä ja sulkemisajan lähestyessä kova kuhina. Myyntijaksollani nollamyyntipäiviä oli jopa 2. Myyntipaikan vuokra on mielestäni aika korkea.

Käytin hälyttimiä paljon, koska ne kuuluivat myyntipaikan hintaan. Jakson päätyttyä brändinahkatakki, jossa oli hälytin, todettiin varastetuksi. Kävin Kulman kanssa asiaa läpi sekä emaililla että myymälässä. Näistä keskusteluista huolimatta varkaudenestolaitteiston toimivuus sekä sen luotettavuus jäi valitettavasti melko epäselvälle tasolle. Minua palvellut myyjä ei harmillisesti osannut ottaa asiallista ja relevanttia palautettani vastaan. Mielestäni ko. myymälään ei kannata viedä myyntiin mitään kovinkaan arvokasta.

Mari

Paljon asiakkaita, vähän myyntiä, ei siivottu

02/06/2024

Paljon kuhinaa, mutta myynti jäi laihaksi ja 3/4 tavaroista jäi myymättä, vaikka selvitin tuotteiden hintatasoa ja suhteutin pyyntöni sen mukaan, ettei tule ylihintaa. Paikat eivät ole kaikki yhtä hyviä ja tilaa on eri lailla. Itselläni kaksi hyllytasoa tarkoitti ylähyllyä yli silmän korkeuden ja maan tasalla oleva hyllyä. Toisissa paikoissa oli todellakin kaksi käyttökelpoista hyllyä > enemmän saa myyntiin. Paikka usein sotkussa ja poimin omia vaatteitani muiden rekeistä useasti.

S

1 viikko myyntiä

27/05/2024

Muutoin kaikki sujui hyvin ja tavaraa meni hyvin kaupaksi, mutta usein rekissä muiden vaatteita. Sai sitten kuljetella omille paikoilleen. Sekä oaikka oli hieman epäsiisti, kävimme päivittäin itsekin siivoamassa paikkaa. Mukava henkilökunta. Minusta 15% myynnistä oli liikaa jo arvokkaan paikan vuokran päälle.

Monika

Hyvä meininki

24/05/2024

Paikka kuhisee jo heti aamusta. Kiva myymälätila ja henkilökunta. Omani eivät menneet kovin hyvin kaupaksi, todennäköisesti tosi pienten kokojen vuoksi, mutta kokemus oli silti hyvä.

Sirpa

Kiva kirppis

22/05/2024

Kulma on pieni, kotoisa ja siisti kirppari.Tykkään👍

Krista

Kodikas ja siisti

21/05/2024

Ihana henkilökunta

Siisti ja hyvin hoidettu liike

Eettinen ajattelu ja perjaate⚡️

Micaela Winqvist

Hyvin sujui tälläkin kertaa

11/05/2024

Viikon myyntijakso sisältäen vapun sujui odotusten mukaan. Paikallani oli usein vieraita vaatteita ja lopussa oli pari tuotetta kadoksissa, mutta nekin löytyivät seuraavana päivänä. Niistä tiedotettiin kiitettävästi tekstarein. Aika paljon on myynnissä huonoakin, mutta joskus teen itsekin löytöjä.

Sari O.

asiallinen ja ystävällinen palvelu

10/05/2024

paikka on hyvä ja myös koko riittävän intiimi. Henkilökunta ystävällistä. Toiset persoonina asiakasmyönteisempiä kuin toiset. Kaikenkaikkiaan ihan OK.

Satu Tainio

Nasta,viihtyisä vähän kodinomainen paikka, jonne on helppo piipahtaa ja tehdä löytöjä!

10/05/2024

Olen myynyt vaatteita Kulmassa kuusi seitsemän kertaa.Vastaanotto on aina ystävällinen ja kotoisa.Kulmassa käy paljon porukkaa ja siellä on hyvä ilmapiiri!

Anneli Rautiainen

Viihtyisä ja siisti kirppari

09/05/2024

Minulla on ollut 6 myyntijaksoa ja joka kerralla vaatteet ovat myyneet tosi hyvin niin lasten kuin aikuistenkin. Vierailen itsekin viikoittain kirppiksellä ja usein tarttuu mukaan hyväkuntoisia ja edullisia ostoksia.

Sini

Ihana kirppis

07/05/2024

Kulmassa on aina kiva asioida asiakkaana ja myyjänä. Paikka on siisti ja esillepano hyvin harkittu. Paras on kuitenkin henkilökunta: tosi hyvä asiakaspalvelu ⭐️

Taïga

Loistava myyntipaikka, vetää hyvin asiakkaita

06/05/2024

Nettialusta on hyvin sujuva täyttää ja myynnin seuranta helppoa.

Kirsti L

All inclusive ei ollut niin all inclusive kuin oli odottanut

04/05/2024

Olimme ottaneet viikon all inclusive palvelun. Toimme kaksi ikea kassillista tavaraa myyntiin kuten oli ohjeistettu. Toimme tavarat ensimmäisenä päivänä, kun oli mahdollista, joten tavaroiden hinnoitteluun oli hyvin aikaa. Meidän ensimmäinen myyntipäivä oli perjantai. Kävimme katsomassa myyntipaikkamme tilannetta viikonloppuna. Paikka oli myynyt ilmeisen hyvin, koska viikonloppuna paikka oli puoli tyhjä. Jostain syystä myyntipaikkaa ei täytetty viikonloppuna lainkaan, vaikka meillä oli all inclusive palvelu. Viikonloppu on kuitenkin parasta myyntiaikaa. Kysyimme sunnuntaina onko meillä vielä tavaraa takana (koska myyntipaikka oli niin tyhjä) ja meille vastattiin ensin, ettei tiedetä kun ai myyjä (ilmeisesti all inclusive myyjä) ei ole töissä viikonloppuisin. No lopulta myyjä suostui käydä katsomassa takatilasta meidän tavaroita ja kertoi, ettei siellä enää ole tavaroita. Maanantaina kuitenkin selvisi, että tavaroita oli vielä paljon jäljellä. Olemme todella pettyneitä tähän “all inclusive” palveluun, joka ei selvästikään ole käytössä viikonloppuisin, vaikka se on parasta myyntiaikaa. Jos mainostatte tällaista palvelua, teidän tulisi rehellisesti kertoa asiakkaille, ettei se kuitenkaan koska viikonloppuja. Palvelu ei todellakaan ollut maksetun rahan arvoista.

Laura ja Päivi Hokka

Vieruskaveri harmittaa

02/05/2024

Kirppis on valoisa ja sopivan kokoinen. Ainoa harmitus tulee ihmisistä, jotka eivät kunnioita toisten omaisuutta. Sovitetut vaatteet nakataan mihin sattuu tai palautetaan pahimmillaan myttynä myyntipisteeseen. Myös harmitti kovasti vieruskaveri, joka omi osan maksamastani paikasta omille tuotteilleen useamman kerran viikon aikana.

Jaana

Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Meillä on käytössä Kirppari-Kalle

Osoite: Raumantie 1, 00350 Helsinki

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ma-Pe: 10-18
La-Su: 11-16


Hinnasto

Itsepalvelu
7 myyntipäivää / 49 € + 15 % myyntiprovisio
Lisäpäivät / 9 €

All Inclusive
7 myyntipäivää / 49 € + 50 % myyntiprovisio
14 myyntipäivää / 89 € + 50 % myyntiprovisio


Onko tämä sinun yrityksesi? Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tarjolla nyt myös edelläkävijäyritysten edullinen Plus-paketti.

Plussalla parempaa näkyvyyttä? Tarjoamme nyt vahvistetuille yrityksille edullisen Plus-paketin näkyvyyden parantamiseksi. Mm. mainokseton profiili ja arvostelut omille verkkosivuillesi.

Ajankohtaista

 • Jyväskylän kävelykatukirppis – katso kesän 2024 tapahtumapäivät
  Jyväskylän kävelykatukirppis – katso kesän 2024 tapahtumapäivät
  06/05/2024
  ,
 • Yle kertoi kirpparihintojen nousseen radikaalisti – tässä on totuus
  Yle kertoi kirpparihintojen nousseen radikaalisti – tässä on totuus
  26/03/2024
  ,
 • Uusi yli 200 paikkainen Bella Kirppis avautuu Tampereelle huhtikuussa
  Uusi yli 200 paikkainen Bella Kirppis avautuu Tampereelle huhtikuussa
  28/02/2024
  ,