Elävä kauppa

Elävä kauppa Kuopio

Teollisuuskatu 1, 70620 Kuopio

Ei vielä arvosteluita
  • Secondhand-myymälä
  • Lahjoitukset
  • Noutopalvelu
Elävä kauppa

Elävä kauppa Kuopio

Teollisuuskatu 1, 70620 Kuopio

Ei vielä arvosteluita

Arvostelut

Tällä paikalla ei ole vielä arvioita. Kirjoita arvio nyt ja ole ensimmäinen arvostelija.


Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite: Teollisuuskatu 1, 70620 Kuopio

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ma–pe: 9-18
La: 10-16


Hinnasto


Yrityksen kuvaus

  • Secondhand-myymälä
  • Lahjoitukset
  • Noutopalvelu

Kuopion Elävä kauppa sijaitsee Tasavallankadun varrella, mutta ajo tapahtuu Teollisuuskadun kautta. Myymälä on yksi Suomen suurimpia kierrätystavarataloja ja samassa toimipisteessä sijaitsee myös Elävä Café-kahvila, Ahjo lounasravintola, sekä erilaisia valmennuspalveluitamme. Voit tilata myymälästä tarvittaessa kuljetuksen ostamillesi tuotteille.

Säätiön Elävä kauppa -myymälöissä voit TEHDÄ HYVÄN MIELEN TEKOJA. Kun lahjoitat sinulle tarpeettomat ehjät ja hyväkuntoiset tavarat, voit iloita siitä, että ne voivat olla jollekin aarre. Lisäksi olet auttanut maapalloamme, kun tuotteiden elinkaari pitenee. Samalla olet tukenut Elävä säätiötä sen työssä nuorten ja pitkäaikaistyöttömien auttamisessa Pohjois-Savossa!

Hyväkuntoisten, tarvittaessa kunnostettujen kierrätystavaroiden lisäksi Elävä säätiö myy omissa palveluissa valmistettuja tuotteita. Myyntiin tehtäviä tuotteita ovat esimerkiksi erilaiset uniikit käyttötavarat, koriste-esineet, korut, kortit sekä lasten huonekalut ja lelut. Hyödynnämme tuotteiden valmistuksessa ensisijaisesti kierrätysmateriaaleja.

Myymälöiden tuotto käytetään nuorten ja pitkäaikaistyöttömien työllistämiseen ja valmennuspalveluihin, sekä kiertotalouden kehittämiseen.

Nouto- ja kuljetuspalvelumme koskee ainoastaan lahjoitustavaroiden noutamista ja Elävä kauppa -myymälöistä ostettujen tavaroiden kuljetusta. Autonkuljettajamme arvioi tuotteiden kunnon tavaroita noutaessa, minkä lisäksi teiltä kysytään noutoa tilatessanne oma arvionne tuotteiden myyntikuntoisuudesta.
Noutopalvelun puhelinnumero: 0440 225 860