Arvostele kirpputori ja voita uusi Puutarhajuhlat-muumimuki

Voita Puutarhajuhlat muumimuki

Kyllä vain, luit oikein! Jotta Kirpparit24 voisi tarjota kävijöilleen mahdollisimman kattavasti tietoa ja kokemuksia lähialueen kirppareista ja second hand -myymälöistä, palvelumme tarvitsee juuri sinun arvioitasi ja kokemuksiasi paikoista, joissa olet vieraillut.

Arvomme nyt kaikkien 15.5.2023 mennessä kirppisarvostelun jättäneiden kesken kolme kappaletta uusia, 9.5. ilmestyviä Puutarha-juhlat muumimukeja. Puutarhajuhlat on kesän 2023 kesäsesonki-muki, eli se on saatavilla ainoastaan kesäkauden ajan. Kyseinen muki on järjestyksessään jo 130. Arabian valmistama muumimuki.

Puutarhajuhlat-muumimukiArvonnan säännöt

Voit arvostella niin monta kirpputoria tai second hand -myymälää kuin haluat, kunhan arvostelut ovat omia, todellisia kokemuksiasi näistä yrityksistä. Arvosteleminen tapahtuu kirpparikohtaisella sivulla, esimerkiksi Citypörssin arvostelet täällä.

Yksi arvostelija voi saada enintään 5 (viisi) arpaa arvontaan. Yksi arvostelu = yksi mahdollisuus voittaa.

Arvonta suoritetaan 16.5.2023 ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse. Sähköpostiosoite tulee antaa arvostelun yhteydessä.

Mikäli et vielä löydä omaa suosikkikirppariasi tai second hand -myymälää palvelustamme, ilmoita sen tiedot meille, niin lisäämme yrityksen pikaisesti sivuillemme.

4 Kommenttia

 1. Hei!
  En arvostele kirpputoria, vaan näitä sivuja. Tosi mukavaa, että vihdoin ollaan saatu tämmöiset sivut! Ulkoasu sopii silmään; kuvat, värimaailma ja fontti hyviä. Sen mitä ehkä muuttaisin (näin ainakin mobiilinäkymässä) käyttäjäystävällisemmäksi olisi ”Kaikki kirppikset” ja sen sivun Filters -osio alhaalla. Vaihtaisin sen ylös, jotta käyttäjän ei tarvitse skrollata alas asti käyttääkseen suodattimia 🙂 Jatkakaa samaan malliin!

  1. Kiitos paljon mukavasta palautteesta ja hyvästä ehdotuksesta! Pari viikkoa vasta tätä projektia takana, niin moni pieni asia on vielä tekemistä vailla. Filtterit siirtyy ehdottomasti tuonne ylös mobiilissa piakkoin 🙂

 2. Mikä idea tässä sivussa? Olemassaoleva kirppisten sivu on toiminut vuosia ja toimii erittäin hyvin. Tulee vain turhaa työtä kaikille kahteen-kolmeen kertaan varmistella että missä on mitäkin, varsinkin kun täällä kattavuus on aivan vajavainen.

  1. Moikka John,

   Kuulisin mieluusti sellaisesta kirppis- ja second hand -myymälöitä listaavasta palvelusta, joka on ajan tasalla ja sen verran nykyaikainen, että se toimii sujuvasti mobiililaitteilla. Uskon tietäväni, mihin sivustoihin viittaat, mutta niistä kumpikaan ei täytä edellä mainittuja kriteerejä. Luonnollisesti tämä on vielä vajavainen, kun projekti on ollut käynnissä kolmisen viikkoa. Kaupunki kerrallaan tästä sivustosta tulee kattavin, ajantasaisin ja helppokäyttöisin kirppislistaus ja paljon muutakin.

   Seuraile siis sivuston kehitystä ja kasvua, niin ymmärrät ettei tässä turhaa työtä tehdä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *