Emmaus Helsinki - logo

Emmaus Helsinki (Lauttasaari)

Heikkiläntie 2, 00210 Helsinki

Ei vielä arvosteluita
  • Secondhand-myymälä
  • Lahjoitukset
  • Noutopalvelu
Emmaus Helsinki - logo

Emmaus Helsinki (Lauttasaari)

Heikkiläntie 2, 00210 Helsinki

Ei vielä arvosteluita

Arvostelut

Tällä paikalla ei ole vielä arvioita. Kirjoita arvio nyt ja ole ensimmäinen arvostelija.


Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite: Heikkiläntie 2, 00210 Helsinki

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ma: Suljettu
Ti-Pe: 11-17
La: 11-15
Su: Suljettu


Hinnasto


Yrityksen kuvaus

  • Secondhand-myymälä
  • Lahjoitukset
  • Noutopalvelu

Molemmilta kirpputoreiltamme löydät vaatteita kaikenikäisille, verhoja ja sängynpeittoja, kirjoja ja äänitteitä, astioita y.m. yllättävää – edullisesti. Mäkelänkadun kirpputorilta saat myös huonekaluja. Ostoksillasi tuet työtämme eri puolilla maailmaa erilaisten ihmisten tasa-arvoisen rinnakkaiselon hyväksi.

Kumpaankin myymälään pääsee helposti myös lastenvaunujen kanssa ja pyörätuolilla.

Vuonna 1966 perustettu Emmaus Helsinki on alusta asti ollut osa kansainvälistä Emmaus-liikettä, joka kutsuu niin osattomia kuin hyväosaisiakin tekemään työtä yhdessä kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevien ihmisten auttamiseksi, köyhyyden juurisyiden poistamiseksi ja maailman muuttamiseksi oikeudenmukaisemmaksi. Uskontoihin ja poliittisiin puolueisiin sitoutumaton Emmaus on myös ympäristöliike, joka edistää kierrätystä ja kiertotaloutta ja haluaa omalla toiminnallaan antaa esimerkin vaihtoehtoisesta tavasta elää. Emmaus Helsinki saa tulonsa kahdelta kirpputorilta, jotka sijaitsevat Vallilassa ja Lauttasaaressa. Vuoden 2022 lokakuussa perustimme myyntipisteen myös kiertotalousyrittäjien yhteismyymälään kauppakeskus Redissä. Kaikki myytävänä oleva tavara on saatu lahjoituksena. Myyntituloilla maksoimme toiminnan juoksevat kulut ja tuimme kumppaneidemme hankkeita kotimaassa, Euroopassa, Perussa, Intiassa
ja Nepalissa.