Kuva tulossa

Kirpputori Vilikka

Samuli Rantasentie 2-4, 42700 Keuruu

Ei vielä arvosteluita
  • Kirpputori
  • Itsepalvelu
Kuva tulossa

Kirpputori Vilikka

Samuli Rantasentie 2-4, 42700 Keuruu

Ei vielä arvosteluita

Arvostelut

Tällä paikalla ei ole vielä arvioita. Kirjoita arvio nyt ja ole ensimmäinen arvostelija.


Kirjoita arvostelu

Arvostelun on pohjauduttava omaan asiakaskokemukseesi yrityksen kanssa. Jokainen arvostelu tarkistetaan ennen julkaisua. Lue lisää arvostelukäytännöistämme.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Onko tämä sinun yrityksesi?

Vahvista yrityksesi tiedot ja kasvata näkyvyyttä Kirpputorit24-palvelussa. Tietosi pysyvät ajan tasalla ja saat enemmän arvosteluita. Vahvistus on ilmainen.

Osoite: Samuli Rantasentie 2-4, 42700 Keuruu

Mikäli sijainti kartalla on mielestäsi väärä, ilmoita siitä meille.

Aukioloajat

Ti-Pe: 10-17
La: 10-15


Hinnasto

Myyntipöytä rekillä ja henkareilla
24 € / viikko


Yrityksen kuvaus

  • Kirpputori
  • Itsepalvelu

Tervetuloa tekemään huikeita löytöjä kaikilta ajoilta. Liikkeessämme on jokaiselle jotakin – etsit sitten antiikkia, huonekaluja, keräilyesineitä tai arkisempaa käyttötavaraa.

Vilikka on osto- ja myyntiliike sekä kirpputori, jonka valikoimat ovat hulppeat, mutta hinnat huokeat. Myyntituotteisiimme kuuluvat antiikkitavarat laidasta laitaan sekä laaja divarivalikoima kirjoja ja levyjä. Lisäksi tiloissamme toimii itsepalvelukirpputori.

Ostojen puolella olemme keskittyneet kaikenlaisiin muuttojen yhteydessä yli jääviin kodin tavaroihin sekä kuolinpesien irtaimistoihin ja jäämistöihin. Tarjoamme tavaran tarjoajille maksuttoman arvion sekä hyvän vaivattoman kokonaisratkaisun, johon kuuluu tarvittaessa huoneiston tyhjennys. Ostotoimintaa harjoitamme pääasiassa Keski-Suomen alueella.

Liikkeemme sijaitsee aivan Keuruun keskustan tuntumassa. Kiinteistön takapihalla on runsaasti maksutonta parkkitilaa, joten ostosreissu onnistuu kauempaakin. Tutustu verkossa valikoimaamme ja toimi nopeasti – parhaat löydöt menevät hetkessä!